قاسم اميني روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين برنامه از اول رمضان و به مدت يك ماه برگزار مي شود و بازرسان بهداشت محيط در قالب تيم هاي يك نفره و 2 نفره به پايش مراكز حساس مي پردازند.
وي افزود: زمان فعاليت اين تيم ها از هشت صبح تا هشت شب است ضمن اينكه بازرسان مجهز به دستگاه هاي پيشرفته سنجش آلودگي و سنجش كيفيت روغن هم هستند.
اميني يادآور شد: بازرسي از اماكن عمومي و مراكز تهيه، توزيع و عرضه مواد غذايي به ويژه مراكز تهيه زولبيا و باميه، نانوايي ها، مراكز عرضه مواد لبني، فروشگاه هاي مواد غذايي، مساجد و اماكن متبركه از ماموريت هاي محوري در برنامه سلامت رمضان امسال است.
وي گفت: مراكز تهيه زولبيا و باميه بايد از مواد اوليه بهداشتي، تخم مرغ هاي تاريخ مصرف دار و روغن استاندارد براي توليد اين محصول غذايي پرمصرف ماه رمضان استفاده كنند.
اميني از شهروندان خواست در ايام مواد غذايي مورد نياز خود را از فروشگاه هاي معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهيه كنند.
وي با اشاره به فعال بودن سامانه گوياي 190 در اين ايام افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتي در مراكز عرضه و توليد مواد غذايي، مراتب را از طريق اين شماره تلفن گويا و يا شماره تلفن 42442250 به كارشناسان بهداشت محيط اطلاع دهند.
مسوول بهداشت محيط و حرفه اي مركز بهداشت مهاباد گفت: در قالب طرح سلامت نوروزي امسال نيز 2 هزار و 800 مورد بازديد از امكان و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي صورت گرفت كه در اين بازديدها در مجموع هفت هزار و 500 كيلوگرم موادغذايي غيرقابل مصرف كشف و ضبط شد.
به گزارش ايرنا مهاباد با 237 هزار نفر جمعيت داراي 6 هزار و 800 واحد صنفي است.
3020/6185/7129
مهاباد- ايرنا - مدير بهداشت محيط و حرفه اي مركز بهداشت مهاباد گفت: برنامه سلامت رمضان جهت نظارت بهداشتي بر بازار مواد غذايي اين شهرستان با مشاركت 17 بازرس بهداشت انجام مي شود.