حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله شعبانی موثقی روز یكشنبه در دیدار اعضای هیات امنای ستاد دیه همدان با وی اظهار داشت: بخشی زیادی از مشكلات مددجویان را می توان با بهره گیری از منابع مالی پایدار رفع كرد.
وی افزود: برخی از ارگان ها گاهی مواقع درآمدها و منابع پایداری دارند كه ضرورت اجتماعی آنها به اندازه ستاد دیه نیست.
امام جمعه همدان با بیان اینكه ستاد دیه یك سنت حسنه است كه باید قدر آن را بدانیم اضافه كرد: نگرش دین مبین اسلام به زندانی یك نگرش حداقلی است و در فرهنگ اسلام اصل بر این است كه زندانی وجود نداشته باشد.
حجت الاسلام شعبانی موثقی بیان كرد: مجموعی از آسیب های اجتماعی پس از زندانی شدن فرد، در بیرون از زندان ایجاد می شود.
وی ادامه داد: در فقه اسلامی، ردیف بودجه هایی برای رفع مشكلات زندانیان پیش بینی شده است و هر نهادی در این زمینه مسئولیت هایی را عهده دار است.
امام جمعه همدان تاكید كرد: صندوق تامین خسارت های بدنی باید فعال تر از گذشته عمل كند تا راننده ای بعلت نداشتن بیمه نامه پس از بروز سانحه رانندگی راهی زندان نشود.
مدیرعامل ستاد دیه همدان نیز در این جلسه گفت: 2 هزار و 884 زندانی جرائم غیرعمد با یك هزار و 713 میلیارد ریال بدهی طی 10 سال گذشته در این استان آزاد شدند.
یداله روحانی منش افزود: هم اینك 369 زندانی جرائم غیر عمد در زندان های این استان محبوس هستند كه 320 جلسه با شاكیان برای كسب رضایت، در سال گذشته برگزار شد.
وی شاكیان پرونده ها را یكی از بزرگترین حامیان ستاد دیه دانست و افزود: 50 درصد بدهی زندانیان توسط شاكیان بخشیده شده است.
مدیرعامل ستاد دیه همدان ابراز امیدواری كرد: در زمینه اختصاص 100 هزار ریال توسط هر عضو خانواده برای آزادی زندانیان فرهنگسازی صورت گیرد.
روحانی منش یادآوری كرد: 302 زندانی جرائم غیر عمد با بدهی 247 میلیارد ریال سال گذشته از زندان های این استان آزاد شدند.
7526/2090
همدان - ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان گفت: ستاد دیه برای آزادی شمار زیادی از زندایان نیازمند منابع درآمدی پایدار است.