حجت علياكبرنژاد روز چهارشنبه در گفت وگو با ايرنا بيان داشت: گوشت بوقلمون به علت اينكه حاوي هردو گوشت سفيد و قرمز (60 درصد گوشت سفيد و 40 درصد گوشت قرمز) و همچنين با داشتن پروتئين ، ويتامين و املاح بالا و نيز كلسترول پايين بهترين گزينه است تا در سبد خانوار مردم قرار بگيرد.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه هر سال مصرف گوشت در ماه مبارك رمضان افزايش مي يابد، امسال گوشت بوقلمون به كمك گوشت مرغ كه غذاي بسيار سالميست، وارد بازار شده است.
وي گفت: از اين واحد هاي توليد پرورش بوقلمون در سال 1397 حدود 750 تن گوشت توليد شده است.
به گفته علياكبرنژاد؛ در اين استان 9 واحد پرورش بوقلمون فعال است كه شهرستان هاي رشت، رودبار و لاهيجان بيشترين فعاليت پرورشي اين گوشت را دارند.
به گزارش ايرنا گيلان قطب توليد بوقلمون در سطح كشور است و توليدكنندگان و فعالان عرصه پرورش بوقلمون در استان با پرورش حدود 21 هزار قطعه بوقلمون مادر، سالانه بيش از 45 درصد جوجه بوقلمون كشور را توليد ميكنند.
45 درصد جوجه بوقلمون كشور نيز در واحدهاي پرورشي گيلان توليد ميشود. گوشت بوقلمون توليد شده در واحدهاي پرورشي گيلان علاوه بر مصرف در داخل استان به ساير استانهاي سراسر كشور نيز صادر ميشود.
توليدكنندگان بوقلمون در گيلان موفق شدند از سال 1390 تاكنون با توليد استاندارد، كشورمان را از واردات اين محصول بينياز كنند.
7296/2007/
رشت - ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي گيلان از رونق پرورش بوقلمون در استان خبر داد.