۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۳
کد خبر: 83324058
T T
۰ نفر

سه مركز نوآوري در دانشگاه علم و صنعت تاسيس مي شود

۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۳
کد خبر: 83324058
سه مركز نوآوري در دانشگاه علم و صنعت تاسيس مي شود

تهران- ايرنا- رئيس مركز توسعه فناوري هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: سه مركز نوآوري با حمايت معاونت علمي رياست جمهوري نيمه اول امسال در دانشگاه علم و صنعت ايران تاسيس مي شود.

به گزارش دانشگاه علم و صنعت، اسماعيل قادري فرد روز چهارشنبه در مراسم رونمايي از قرارداد سرمايه گذاري صندوق پژوهش و فناوري دانشگاه در شركت دانش بنيان فناوران پزشكي رايبد علم و صنعت كه در زمينه ساخت تجهيزات پزشكي فعاليت دارد، اظهار كرد: شعار دانشگاه علم و صنعت ايران در برنامه راهبردي نيز سرآمدي در علم و فناوري و پيشرو بودن در كارآفريني دانش بنيان است.
قادري فر گفت: يكي از اتفاقات بسيار خوب ديگر در دانشگاه علم و صنعت ايران، تاسيس شركت سرمايه گذاري هيرمند بود كه با هوشمندي انجام شد.
رئيس مركز توسعه فناوري هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: معاونت علمي و فناوري خود را مكلف مي داند هم براي تامين مالي طرح هاي فناورانه سرمايه گذاري كند و هم براي محصولات فناورانه به بازارسازي بپردازد.
قادري فر با تاكيد بر اينكه فرصت تحريم، سرآغاز بهار علمي در كشور است، گفت: ابزارهاي سياستي مناسبي براي توسعه فناوري در كشور به وجود آمده است.
وي از تعريف بسته هاي حمايتي متنوع از سوي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در حوزه موارد تحريمي خبر داد و گفت: هم اكنون تا 9 برابر سرمايه ثبتي صندوق هاي پژوهش و فناوري، تسهيلات به صندوق ها پرداخت مي شود.
قادري فرد خاطر نشان كرد: بايد بتوانيم جايگاه مناسب خود را در شبكه فناوري و نوآوري كشور، مشخص كنيم و همدل باشيم و با وحدت كلمه اي كه لازمه موفقيت در تمام امور است پيش رويم كه راه تحقق اقتصاد مقاومتي و رونق توليد همين است.
تفاهم نامه همكاري و قرارداد سرمايه گذاري بين صندوق پژوهش و فناوري دانشگاه علم و صنعت ايران با شركت دانش بنيان فناوران پزشكي رايبد علم و صنعت در زمينه توليد سرنگ اينفليتور به امضا رسيد.
رقم سرمايه گذاري صندوق پژوهش و فناوري دانشگاه علم و صنعت ايران، در اين زمينه به دو ميليارد تومان مي رسد كه به گفته مدير دفتر توسعه فناوري، تجاري سازي و كارآفريني دانشگاه، بالاترين حجم سرمايه گذاري يكپارچه بر روي يك شركت خطرپذير (استارت آپي) در كشور است.
لازم به توضيح است كه سرنگ اينفليتور، از تجهيزات يك بار مصرف حوزه قلب و عروق است كه كاربرد آن باد كردن بالن در عمل آنژيوپلاستي و استنت گذاري (فنر گذاري) در درمان انسداد عروق كرنري بيماران قلبي است. سرنگ اينفليتور مشمول تحريم هاي ظالمانه عليه ايران بوده و لذا واردات آن به كشور با چالش همراه است. از اين محصول سالانه در كشور حدود 300 هزار عدد مصرف مي شود و در حال حاضر محصولي كاملا وارداتي است كه با احتساب ميانگين قيمت 15 يورو براي هر سرنگ، سالانه معادل 4 ميليون و 500 هزار يورو ارز براي خريد اين سرنگ از كشور خارج مي شود؛ ضمن آنكه به دليل كيفيت بالاي اين محصول، قابليت رقابت با نمونه هاي خارجي در بازار بين المللي وجود دارد.
با توجه به سرمايه گذاري قابل توجه صندوق پژوهش و فناوري دانشگاه علم و صنعت ايران در شركت فناوران پزشكي رايبد علم و صنعت، پيش بيني مي شود نياز كشور به اين سرنگ با استفاده از توان داخلي به طور كامل برطرف شود.
شركت دانش بنيان فناوران پزشكي رايبد علم و صنعت به همت جمعي از دانشجويان و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ايران و با هدف بي نيازي كشور به واردات تجهيزات پزشكي تشكيل شده است.
دانام**9465**1584