هرمز نوروزيفرد روز پنجشنبه به ايرنا افزود: اين سرانه به منظور مديريت بهينه منابع و مصارف، افزايش بهرهوري و استقرار نظام كنترل نتيجه و محصول (ستانده) و كنترل مراحل انجام كار اعلام شده است.
وي بيان كرد: سرانه هزينه تمامشده برونسپاري در دوره سوادآموزي هشت ميليون و هزار360 ريال، دوره انتقال 9 ميليون و 300 هزار ريال، دوره تحكيم يك ميليون و 610 هزار ريال است كه مدت اعتبار سرانههاي مصوب از اول فروردين 29 اسفند 98 ميباشد.
وي اظهار داشت: در واقع سرانههاي ابلاغي، هزينه مستقيم سوادآموزي است كه با عنوان فعاليتهاي واگذاري تعريف و پس از احراز شرايط قبولي سوادآموزان به مؤسسات غيردولتي واجد شرايط طرف قرارداد و معلمان آموزش و پرورش به عنوان اشخاص حقيقي قابل پرداخت ميباشد.
وي ادامه داد: ملاك پرداخت سرانه با توجه به زمان ثبتنام سوادآموز به يكي از شيوههاي فرد به فرد، خودآموز يا گروهي كه در سامانه سوادآموزي ميباشد و ضروري است پس از شناسايي، اخذ مدارك لازم و انتخاب روش آموزش (فرد به فرد، گروهي يا خودآموز) نسبت به ثبتنام آنان از طريق سامانه اقدام و پرونده آموزشي افراد در اداره سوادآموزي شهرستان، نواحي و مناطق نگهداري گردد كه در اين فرايند پرداخت سرانه مذكور بر مبناي عملكرد و گزارش اخذ شده از سامانه سوادآموزي انجام خواهد شد.
معاون سوادآموزي آموزش و پرورش استان كرمانشاه اذعان كرد: تمام تلاش خود را به كار خواهيم بست تا همه پرداختها طبق مقررات و وفق موافقتنامه مبادله شده و اخذ مجوز كتبي از سازمان نهضت سوادآموزي و متناسب با عملكرد استان در فصول مربوطه هزينه شود.
رئيس اداره سوادآموزي اداره كل آموزش و پرورش كرمانشاه نيز گفت: سرانه هزينه تمامشده به روش برونسپاري در دوره سوادآموزي به شيوه خودآموز به استناد تبصره ذيل بند 2 شماره 145901/ت 50117ه مورخ پنجم بهمن سال 93 هيات وزيران معادل نرخ ميانگين سرانه كشوري هزينه تمام شده آموزش در دوره سوادآموزي مبلغ هفت ميليون و 959 هزار ريال و در چارچوب ضوابط و مقررات ابلاغي به شماره 1/942/1481 مورخ 27 مرداد سال 92 پرداخت خواهد شد.
وي تشريح كرد: سرانه فعاليت و طرح خواندن با خانواده در دوره سوادآموزي 250 هزار ريال و در دوره انتقال 350 هزار ريال ميباشد و در مراكز يادگيري محلي به ازاي فعاليت و آموزش مهارتها و هزينههاي جاري براي دورههاي سوادآموزي به ازاي هر سوادآموز بر اساس سر فصل مربوطه مبلغ 868 هزار ريال هزينه ميشود.
وي اضافه كرد: سرانه مربوط به آموزش طرح icdl در سال 98 براي سوادآموزان دوره انتقال يك ميليون 870 هزار ريال ميباشد كه اين سرانه صرفاً مربوط به آموزش رايانه و توانمندسازي است با اين توضيح كه سرانه آموزش در دوره انتقال همان مبلغ 9 ميليون و 300 هزار ريال است كه با احتساب مبلغ مختص به آموزش رايانه به ازاي هر نفر در مجموع مشمولان طرحicdl مبلغ 11 ميليون و 170 هزار ريال محاسبه و پرداخت ميشود.
رئيس اداره سوادآموزي اداره كل آموزش و پرورش كرمانشاه گفت: سرانه آموزش سوادآموزاني كه در سال 1397 ثبتنام كردهاند و اتمام آموزش و صدور گواهي آنها در سال 1398 انجام شده باشد، با نرخ ابلاغي سال 1397 محاسبه و پرداخت ميشود.
به گفته او همچنين ساير هزينههاي مربوط به فعاليتهاي سوادآموزي شامل آموزش و توانمندسازي نيروي استاني، تبليغ و ترويج فعاليتهاي سوادآموزي و نظارت و ارزشيابي وفق موافقتنامه مبادله با سازمان هماهنگ و پرداخت ميشود.
استان كرمانشاه 2 ميليون نفر جمعيت ساكن در 33 شهر و 2 هزار و 622 روستا دارد و براساس آمارهاي رسمي 273 هزار نفر از مردم استان بيسواد مطلق هستند.
اكنون 325 هزار دانش آموز در استان كرمانشاه مشغول به تحصيل هستند و نزديك به 30 هزار فرهنگي در امر آموزش و پرورش اين دانش آموزان تلاش مي كنند.
3033/8066
كرمانشاه- ايرنا- معاون سوادآموزي اداره كل آموزش و پرورش استان كرمانشاه گفت: سرانه هزينه تمام شده آموزش سال 1398 در دورههاي سوادآموزي، انتقال، تحكيم و ساير طرحهاي سوادآموزي به تفكيك با رعايت مقررات قانوني اعلام و ابلاغ شد.