به گزارش ایرنا، شب قدر فرا رسیده، شبی که چشمان هزاران عاشق به معبود خود است تا با الهی العفو گفتن، ثانیه به ثانیه به پروردگار خود نزدیک تر شوند و مورد رحمت و بخشش پروردگار قرار گیرند.
هیچ شبی به اندازه شب قدر برتری و فضیلت ندارد؛ عبادت در این شب، فضیلت فراوان دارد و بهره برداری از آن در نیکویی سرنوشت یک ساله، بسیار مؤثر است.
دراین شب که شب نزول قرآن به شمار میآید امور خیر و شر مردم، ولادت، مرگ، روزی، حج، طاعت، گناه و خلاصه هر حادثهای که در طول سال متناسب با اراده، دعا و قابلیت انسان واقع میشود، تقدیر میگردد.
شب قدر جلوهای روشن از مهربانی و رأفت بی انتهای خدای متعال است، زیرا حضرت حق همیشه برای بخشیدن بندگان خویش از هر بهانهای استفاده میکند.
شب قدر یکی از شبهای نیمه دوم ماه رمضان است که طبق روایات ما، یکی از شبهای نوزدهم یا بیست و یکم و به احتمال زیادتر، بیست و سوم ماه مبارک رمضان است.
در اولین شب از لیالی قدر و در شب ضربت خوردن مولای متقیان حضرت علی (ع)، مردم مؤمن استان یزد با حضور در مساجد و تکایا شب قدر را گرامی داشتند.
انبوه مردم به خصوص جوانان و نوجوانان با قرائت قرآن، دعای جوشن کبیر، ذکر استغفار و سر گرفتن قرآن مراسم احیا را برگزار کردند.
طنین «الغوث، الغوث» مؤمنان و مردم متدین دارالعباده یزد در یکی از زیباترین شبهای سال به آسمان برخاست و فضای شهر را معنویت خاص بخشید.
همچنین مراسم احیا شبهای بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان و قدر با شکوه و عظمت خاصی در شهرها و روستاهای استان یزد برگزار میشود.
یزد – ایرنا- قدر، شبی که برتر از هزار ماه است، شبی که ملائکه بر زمین فرود می آیند تا مقدرات یک سال بندگان را بنگارند، شبی که در آن روزی مادی و معنوی یک سال را از در گاه معبود طلب میکنیم.
نظر شما