علی صدقیانی فر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از یک هفته پیش از آغاز ماه رمضان اکیپ های بهداشت شهرستان ارومیه اقدام به نظارت بر اقلام غذایی ارائه شده در فروشگاه ها و مراکز مختلف خرید کردند تا هیچ تقلبی در ارائه مواد غذایی سالم و بهداشتی صورت نگیرد.
وی اضافه کرد: این مرکز اکیپ های بهداشتی را هر روز در ساعات بعدازظهر و اکیپ فوریت های بهداشت محیط را از صبح تا عصر جهت بازرسی از واحدهای فعال در تهیه اقلام ماه مبارک رمضان اعزام می کند.
وی ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط با استفاده از تجهیزات الکترونیکی خود اقدام به TPM سنجی روغن سرخ کردنی، اندازه گیری بار میکروبی سطوح تهیه مواد غذایی، شوری سنجی مواد اولیه و محصول نهایی و اندازه گیری دمای نگهداری با استفاده از دماسنج لیزری و عمق سنج، هرگونه تهدید سلامتی را در خوراکی های ماه مبارک به حداقل می رسانند.
وی بیان کرد: بازرسی و بازدید های ویژه اکیپهای این مرکز از محل های تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم و نیز مراکز عمومی، نظیر مساجد انجام گرفته است.
رییس مرکز بهداشت ارومیه گفت: در طول ماه رمضان از سه هزار و ۲۵ مکان عرضه کالا و موادغذایی بازدید صورت گرفت و یک هزار و ۹۹۹ مورد سنجش با دستگاههای پرتابل انجام شد.
وی از برخورد قاطعانه با متخلفان در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: با هماهنگی هایی که با شهرداری ارومیه و دادگستری انجام شده با فروشنده های دوره گرد متخلف برخورد جدی می شود.
وی از مردم می خواهیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف، گزارش آن را به شماره تلفن ۰۴۴۳۲۲۳۷۰۰۱ و یا سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، سالانه دهها تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در شهرهای مختلف آذربایجان غریی توسط تیم های نظارتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشف و امحا می شود.
۸۱۳۷/۲۰۹۳
نظر شما