۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۴
کد خبر: 83332780
T T
۰ نفر

حسین توکلی؛ مردی که چالش ها را دوست دارد

۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۴
کد خبر: 83332780
حسین توکلی؛ مردی که چالش ها را دوست دارد

تهران - ایرنا - قهرمان وزنه برداری المپیک ۲۰۰۰ سیدنی باور دارد: زندگی بالا و پایین های زیادی دارد و برخی مواقع باید در مسیر چالش ها قرار گرفت.

شاید روزی که «حسین توکلی» توانست مدال طلای رقابت‌های المپیک ۲۰۰۰ سیدنی را کسب کند و پرش او بر روی سکو نخست وزن ۱۰۵ کیلوگرم به یکی از ماندگارترین لحظه المپیکی تبدیل شد، کسی فکر نمی‌کرد قهرمان ارزنده وزنه برداری ایران روزی بتواند مربیگری را در سه حوزه متفاوت تجربه کند. تجربه‌ای که پس از بازنشستگی او از دنیای حرفه‌ای زورآزمایی با پولاد سرد، نخست به سمت تیم‌های پایه وزنه برداری رفت و در ادامه مربیگری را در تیم ملی ادامه داد.






توکلی در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی با مهار وزنه ۴۲۵ کیلوگرمی در مجموع به مدال طلا رسید.



توکلی همچنین با قهرمان ارزنده پرتاب دیسک کشور همکاری داشته و از مربیان «احسان حدادی» دارنده مدال نقره المپیک ۲۰۱۲ لندن به شمار می‌رود.


همیشه متفاوت عمل می‌کند. تفاوتی که مانند پرش وی بر سکوی المپیکی در ذهن ماندگار خواهد شد و اکنون گام در چالش ورزش معلولان گذاشته است؛ چالشی که به گواه او به دعوت یک دوست قدیمی به نام «بابک محمدی» گام به آن گذاشته است. توکلی در این زمینه به خبرنگار ایرنا می‌گوید: رئیس انجمن وزنه برداری جانبازان و معلولین از من خواست که با توجه به تجربه‌هایم خون تازه ای را به وزنه برداری معلولان تزریق کنم.


چالش جدید برای قهرمان ۱۰۵ کیلوگرم المپیک ۲۰۰۰ سیدنی می‌تواند متفاوت باشد زیرا وی باید در کسوت سرمربی باید بر برنامه‌های تمرینی بزرگانی مانند «سیامند رحمان» قوی‌ترین مرد پارالمپیکی جهان و دیگر وزنه برداران پارالمپیکی نظارت کند؛ نظارتی که مدعی است اگر تجربیات قهرمانی اش در آن کارساز نباشد زمان را تلف نخواهد کرد و کنار خواهد کشید.


اما قهرمان سابق وزنه برداری در شروع کار از کم توجهی‌ها به رشته وزنه برداری پارالمپیکی گلایه دارد و می‌گوید: پرورش نخبگانی مانند سیامند در ورزنه برداری معلولان موجب شده تا نگاه به این رشته ورزشی نگاه مدال آوری و متفاوت باشد. اما باید گفت که وزنه برداران معلول حاضر در اردو با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند و یکی از این دلایل مشکلات اقتصادی است. البته این تیم بسیار خوب و قوی است به همین خاطر کسی از بیرون نگاه کند تصور می‌کند همه امکانات عالی است.


وی با تمجید از استعدادهای وزنه برداری معلولان ایران گفت: در برخورد اول با امکانات این تیم این سوال در ذهنم نقش بست که چرا با وجود این نخبگان باید مشکلات فراوانی در برخی از زمینه‌ها باشد.


توکلی چشم انداز کشف نخبگان را در کنار مربیگری یکی از مهمترین دستور کارهای خود دانسته و تاکید می‌کند: برای هر رشته‌ای نخستین چشم انداز استعدادیابی است که ایران در این رشته (وزنه برداری معلولان) سرآمد محسوب می‌شود. اما استعدادیابی باید به بعد از بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ موکول شود زیرا ورزشکاران کنونی بیشترین امتیازات انفرادی را برای حضور در این تورنمنت کسب کردند.






توکلی امیدوار است وزنه برداران پارالمپیکی در توکیو نتایج درخشانی کسب کنند.



داستان چالش جدید حسین توکلی با وزنه برداران پارالمپیکی هر چند در ابتدای نگارش است اما بدون شک اراده و پشتکار این وزنه بردار سرشناس کشور می‌تواند کانال جدیدی برای موفقیت‌های روزافزون وزنه برداری معلولان باشد چرا که دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۰۰ سیدنی در ورزش ایران یک برند محسوب می‌شود.


ورزشی **۲۰۵۲**۹۱۲۹

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha