۸ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۴۹
کد خبر: 83333269
T T
۰ نفر
نماینده مجلس: رونق تولید با اتکا بر ظرفیت های بومی محقق می شود

شاهرود- ایرنا- نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی گفت: برای رونق تولید باید از ظرفیت های منطقه و نیز توانمندی نمایندگان مجلس و مدیران استفاده شود.

به گزارش ایرنا، سید حسن حسینی شاهرودی شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی مسائل مربوط به حوزه کشاورزی و دامپروری با حضور استاندار سمنان در سرسرای ولایت فرمانداری شاهرود، افزود: باید از همه قوانینی که برای رفع موانع تولید تهیه شده استفاده شود، اکنون در حوزه بهبود کسب و کار ۲ هزار بخشنامه و دستورالعمل وجود دارد که بسیاری از آنها یک سال گذشته به قوانین قبلی اضافه شده است.


وی، وجود مقررات بسیار در حوزه بهبود کسب و کار را مشکلی بزرگ عنوان کرد و یادآور شد: با این رویه نمی توانیم از تحریم ها عبور کنیم.


نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی به مشکل سرمازدگی باغ‌ها و مزارع کشاورزی شاهرود در ۳ سال گذشته هم اشاره کرد و افزود: باغ‌های این شهرستان فقط در سال جاری نزدیک به سه هزار میلیارد ریال خسارت دید، زحمات بیشتر کشاورزان در چند سال گذشته ثمری نداشت.


وی، حوزه معدن را یکی از ظرفیت های بزرگ شهرستان شاهرود عنوان کرد و افزود: بیشتر معادن در مناطق کویری واقع شده که باید نسبت به فعال شدن و رفع مشکل آب و برق آنها اقدام شود.


نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی با بیان اینکه شهرستان شاهرود از گذشته‌های دور به عنوان قطب کشاورزی شهرت داشته است، گفت: وجود مشکلات بسیار در این حوزه آسیب‌ها و خسارت‌های زیادی به دنبال داشته است.


حسینی خاطرنشان کرد: در حوزه صنعت باید با ایجاد شرایط مطلوب برای سرمایه گذاران، زمینه ورود آنها فراهم شود.


وی با بیان اینکه ۲۰ درصد سرمایه گذاران شاهرود غیربومی و بقیه ساکن منطقه هستند، افزود: شاهرود به نسبت دیگر شهرستان های استان سمنان از مرکز کشور دورتر بوده و همین امر هزینه را برای تولیدکنندگان بیشتر می کند، با این همه پیگیری های فراوانی برای تاسیس منطقه اقتصادی این شهرستان انجام شد تا سرمایه گذاران برای فعالیت تشویق شوند.


علیرضا آشناگر استاندار سمنان عصر چهارشنبه برای افتتاح یک واحد صنعتی و نیز بازدید از چند واحد تولیدی دیگر به شاهرود سفر کرد.


در شهرستان شاهرود حدود ۲۷۰ واحد تولیدی و فرآوری محصولات بخش کشاورزی فعالیت می‌کنند.


شاهرود بیش از سه هزار و ۴۰۰ هکتار تاکستان دارد و باغداران آن ۱۰ درصد از محصول انگور کشور را تولید می‌کنند. ۳۲ درصد باغ‌های استان سمنان معادل ۱۴ هزار و ۵۰۰ هکتار در شهرستان شاهرود واقع است و سالانه در این شهرستان حدود ۸۰ هزار تن زردآلو و ۱۳۰ هزار تن انگور تولید می‌شود. سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و ۷۰ هزار تن شیر در شاهرود تولید می‌شود و میزان تولید آبزیان در شهرستان نیز ۵۲۰ تن در سال است.


۷۳۵۹/‌۶۱۶۷/۶۱۰۳