به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» عصر پنحشنبه در مجمع خیرین سلامت استان مرکزی در بیمارستان آیت الله خوانساری اراک، افزود: در ۲ سال اخیر اعتبار چشمگیری برای تکمیل این بیمارستان جذب شد اما، افرایش قیمت مصالح ساختمانی روند کار را با مشکلاتی مواجه کرد و با مدیریت این مهم بخش قابل توجهی از بیمارستان در سال جاری بهره برداری میشود.
وی ادامه داد: با پیگیری استانداری و دانشگاه علوم پزشکی و جذب اعتبار لازم، تمام بخشهای بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) تا پایان سال آینده تکمیل و بهره برداری میشود.
استاندار مرکزی اظهار داشت: عملیات ساخت سومین مرحله بیمارستان آیت الله خوانساری اراک نیز با مشارکت خیران استان کلید خورده که پیش بینی میشود تا سال آینده تکمیل شود و دانشگاه علوم پزشکی نیز باید نسبت به تامین تجهیزات آن اقدامات لازم را انجام دهد.
آقازاده افزود: با وجود اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم اقدامات چشمگیری در نظام سلامت کشور برداشته شد اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.
وی ادامه داد: هدفگذاری منسجم برای شناخت نیازمندیهای درمانی و تامین اعتبار توسط خیران سلامت استان ستودنی است و باید از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
رئیس مجمع خیرین سلامت استان مرکزی نیز گفت: خیران استان پارسال بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال به این مجمع کمک کردند که نسبت به سال قبل آن افرایش چشمگیری داشته است.
«محسن ابدال» افزود: مردم شهرستانهای اراک، دلیجان و فراهان به ترتیب با ۹۰ میلیارد ریال، ۶۳ میلیارد ریال و ۳۵ میلیارد ریال بیشترین میزان کمکهای نقدی افراد نیکوکار را به مجمع خیرین سلامت استان داشته اند.
وی بیان کرد: سال گذشته ۲۰ نفر از بیماران استان به صورت رایگان درمان و ۱۶ نفر را نیز برای درمان تخصصی به تهران اعزام کرد.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشتههای مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت میکنند.
۲۳۲ پزشک استان مرکزی در قالب دندانپزشک مطب دار و شاغل در دانشگاهها و بیمارستانهای غیردولتی فعالیت دارند.
۳۰۱۷/ ۶۰۱۳/