به گزارش ایرنا، ایرج کارخایی روز شنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل استان سمنان در سالن غدیر استانداری، افزود: وابستگی کامل زیرساخت ها به انرژی برق یک ضعف است و این وابستگی از طریق اقداماتی از جمله پیش بینی برق اضطراری تا حد امکان کاهش می یابد، تاکنون ۶۰ دستگاه اجرایی نسبت به تهیه و تامین ژنراتور و دیزل با هدف جلوگیری از بروز مشکلات در مواقع بحرانی اقدام کردند.
وی با اشاره به مستندات قانونی در حوزه پدافند غیرعامل، بیان کرد: براساس این مستندات دستگاه ها ملزم به هزینهکرد یک درصد از کل اعتبارات تملک دارایی در رابطه با طرح ها و برنامه های پدافند غیرعامل هستند و طرح مطالعات جامع پدافند غیرعامل با هدف کاهش آسیب پذیری و شناسایی محدودیت ها و نقاط حساس در دستور کار قرار دارد.
کارخایی تاکید کرد: طرح جامع پدافند غیرعامل برای هدفمندکردن فعالیت ها و عملکرد این بخش در استان سمنان با شناسایی و رصد مناطق آسیب پذیر و اقدامات پژوهشی و علمی برای رفع آنها اجرا می شود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان یادآور شد: مهم ترین خطرهای سایبری تهدیدکننده دستگاه های اجرایی سمنان به منظور جلوگیری از سوءاستفاده دشمنان و شناسایی نقاط ضعف و قوت ارزیابی می شود.
به گزارش ایرنا، نشست شورای پدافند غیرعامل استان سمنان با حضور علیرضا آشناگر استاندار سمنان، حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، فرمانداران و جمعی از مسوولان استانی برگزار شد و در خصوص عملکرد این حوزه در سال ۹۷ و برنامه ها در سال ۹۸ مباحثی شد.
تهدیدهای حوزه پدافند غیرعامل اکنون در سه گروه تهدیدهای فنی، زیستی و سایبری تقسیم بندی میشود که متناسب با هر سه حوزه، مبانی و اصول پیشگیرانه برای در امان بودن بخش های حیاتی کشور مانند دستگاه های اجرایی خدمات رسان در بخش های آب و برق، ایمن سازی ساخت و سازها و مراکز درمانی مانند بیمارستان ها، تعریف شده که در طول سال های اخیر در دل قوانین و مقررات گنجانده شده و در زمان حاضر به رعایت آن از سوی نهادهای نظارتی و اجرایی وابسته است.
۹۸۹۱/۶۱۰۳