تفاوت دانشگاه‌ها در فعالیت‌های پویای دانشجویان است

تهران - ایرنا - معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه انجمن‌های علمی جایگاه بی نظیری در این دانشگاه دارند، گفت: تفاوت دانشگاه‌های برتر دنیا با سایر دانشگاه‌ها در کلاس‌های درس نیست، بلکه در مجموعه فعالیت‌های پویا، با نشاط و دانشجویی است.

به گزارش روز شنبه دانشگاه علامه طباطبایی، وحید شالچی در نشست «انجمن های علمی دانشجویی؛ ظرفیت‌ها و الزامات پویایی»، گفت: چهار حوزۀ فعالیت دانشجویی وجود دارد. انجمن‌های علمی، بخش اساسی هستند که می‌توانند پویایی علمی را در دانشگاه علامه طباطبایی افزایش دهند.


شالچی اضافه کرد: دانشگاه در نظر دارد زمینه را برای انجمن‌های علمی فراهم کند؛ به این معنی که شرایط برای فعالیت در زمینه‌های دانشی، بین رشته‌ای و حل مسائل اصلی جامعه مهیا می‌شود.



**انجمن‌های علمی مهمترین پایه‌های تعمیق فرهنگ


محمد امیر پناهی، مدیر فرهنگی دانشگاه نیز در ادامه عنوان کرد: انجمن‌های علمی یکی از مهمترین پایه‌های تعمیق فرهنگ علم و ارتقای دانش در دانشگاه هستند.


امیرپناهی در ادامه افزود: نشست‌های دانشجویی پیش از آنکه جنبه تکنیکال و کاری داشته باشد، ابعاد هویتی هم دارد. کنار هم قرار گرفتن اعضای انجمن‌های علمی، مسئولان و همچنین استادان مشاور به این معناست که با این رفتار خود، هویت خاصی به فعالیت‌های علمی در مجموعه دانشگاه می‌دهیم و این مسئلۀ بسیار مهم و حائز اهمیتی است که موضوع پژوهش، علم و فعالیت‌های علمی به دغدغه اصلی دانشجویان در میدان و قلمرو دانشگاه تبدیل شود.


وی اظهار کرد: دغدغه‌ای که شاید به یک معنا بیش از هر چیز ما نیازمند آن هستیم و فضای دانشگاه را باید به سمتی ببریم که مسائل علمی دغدغه اصلی دانشجویان باشد.


امیر پناهی تصریح کرد: این نشست زمینه خوبی برای گفت و گو و تعامل است که بیش از هر چیز به آن نیاز داریم و مطلوب است در برنامه‌های دیگری با ایده‌های خلاقانه اعضای انجمن‌ها و دانشجویان، زمینه لازم برای این گفت و گو و تفاهم را بین رشته‌های مختلف و انجمن‌های مختلف فراهم کند.


مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به آمار سال ۹۷ انجمن‌های علمی، تاکید کرد: دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی و الهیات و معارف اسلامی، انجمن های علمی بسیاری دارند.  ۱۵ انجمن فعال هستند و از بین این ۱۵ انجمن، انجمن‌های زبان و ادبیات عربی، مترجمی زبان فرانسه، ادبیات فارسی، فلسفه، زبان شناسی، زبان و ادبیات انگلیسی فعال‌تر بوده‌اند.


امیرپناهی خاطرنشان کرد: دانشکده اقتصاد چهار انجمن علمی دارد که سه انجمن اقتصاد انرژی و محیط زیست، انجمن توسعه اقتصادی و برنامه ریزی و انجمن اقتصاد فعالیت بیشتری داشته‌اند.


وی در ادامه افزود: دانشکده ارتباطات سه انجمن فعال دارد که انجمن مطالعات ارتباطی و فناوری اطلاعات فعال‌تر است. دانشکده حقوق و علوم سیاسی چهار انجمن دارد که سه انجمن حقوق، علوم سیاسی و انجمن روابط بین الملل فعال‌تر است.


امیرپناهی در ادامه گفت: دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی ۹ انجمن فعال دارد که انجمن علم اطلاعات و دانش شناسی، انجمن مشاوره، انجمن روان شناسی، انجمن تکنولوژی آموزشی و انجمن علوم تربیتی، به ترتیب فعال‌ترین انجمن‌های این دانشکده بودند.


وی گفت: در دانشکده علوم اجتماعی هشت انجمن فعال وجود دارد که دو انجمن تعاون و رفاه اجتماعی و انجمن مددکاری اجتماعی فعال‌تر بوده‌اند. در دانشکده مدیریت و حسابداری هشت انجمن وجود دارد که سه انجمن حسابداری، مدیریت دولتی و انجمن مدیریت شهری فعال‌تر بوده‌اند.


مدیر فرهنگی دانشگاه افزود: دانشکده ریاضی و آمار دو انجمن فعال دارد که انجمن آمار بیشترین فعالیت را به خود اختصاص داده است.


امیرپناهی در پایان تصریح کرد: از مجموع تلاش‌های همه انجمن‌ها ۵۱۰ فعالیت ثبت شده که رقم بسیار خوبی است.


دانام **۹۴۶۵**۱۵۸۴

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha