۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۵۱
کد خبرنگار: 866
کد خبر: 83336813
T T
۰ نفر
استاندار : توجه به ظرفیت های سند آمایش، نیاز اصلی یزد در حوزه سرمایه گذاری است

یزد - ایرنا - استاندار یزد گفت: مهمترین نیاز استان در حوزه سرمایه گذاری ، توجه به همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های است که بر مبنای سند آمایش سرزمین تعریف شده است.

به گزارش ایرنا، محمد علی طالبی روز شنبه در نشست مجمع نمایندگان استان یزد با حضور معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران اظهار داشت: بحثی که در خصوص اولویت‌های جدید در استان یزد مطرح شده، اولویت‌های جدید نیست بلکه نگاهی به همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان در بخش‌های مختلف است.
وی بحث محیط زیست، کمبود منابع آب، وجود فارغ التحصیلان بیکار را از جمله چالش‌های استان برشمرد و افزود: توسعه گردشگری، توجه به انرژی‌های نو، توجه به حوزه فناوری و صنایع هایتک و دانش بنیان از جمله مواردی است که باید تلاش کنیم تا به این سمت حرکت کنیم.
استاندار یزد با اشاره به اینکه تمام اولویت‌های جدید استان بر اساس سند توسعه و آمایش استان یزد است اضافه کرد: رویکردهای جدید بر اساس علم و دانشی است که در استان یزد وجود دارد که شاید در گذشته کمتر به آن توجه شده است.
طالبی خاطرنشان کرد: در بحث مهاجرت رویکردهای توسعه‌ای که درگذشته وجود داشته سبب مهاجرت تعداد قابل توجهی به استان یزد با تحصیلات پایین شده و دانش آموختگان استان به دلیل نبود فرصت شغلی از استان خارج می‌شدند که سعی داریم یک توازنی را در بحث مهاجرت‌ها ایجاد کنیم.
وی با اشاره به تلاش برای تحقق شعار رونق تولید در استان گفت: همه ظرفیت‌های قانونی استان از جمله ستاد اقتصاد مقاومتی، ستاد تسهیل، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را برای رونق تولید و جذب سرمایه گذاری بکار گرفته‌ایم و جلسات استانی همچون کمیته تشویق سرمایه گذاری را راه اندازی کرده‌ایم تا بتوانیم به صورت کاربردی و مصداقی موارد مرتبط با سرمایه گذاری و تولید را در استان دنبال کنیم.


این مسئول با ببان اینکه عمده مشکلاتی که امروزه به صورت عمومی با آن روبرو هستیم به تحریم‌های ظالمانه باز می‌گردد، خاطرنشان کرد: با این حال در استان یزد بهترین شرایط را به لحاظ هماهنگی و تعامل دستگاه‌های مختلف در حوزه تولید و سرمایه گذاری داریم.
 


** محله نوآور در یزد ایجاد می‌شود


سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری یزد هم در این جلسه گفت: قرار است محله نوآور در محله پشت باغ با محوریت پارک علم و فناوری به منظور تقویت محلات تاریخی و بافت‌های کم نظیر و استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناوری استان در یزد ایجاد می‌شود.


سیدمسعود عظیمی افزود: با توجه به اینکه یزد مرکز نوآوری و تولیدات دانش بنیان است در ادامه نیز به منظور زنده نگهداشتن بافت‌های تاریخی و نیز هجوم فعالیت‌های دانش محور، در سایر شهرستانها نیز این محلات قابلیت ایجاد دارند که امیدواریم به نتیجه برسد.


وی با اشاره به اینکه با توجه به برخی محدودیت‌های این استان برای همگان مشخص است، باید به سمتی رفت که اشتغال پایدار و مستحکم در استان برنامه ریزی شود، تصریح کرد: مبنای این اشتغال نیز باید فعالیت‌های دانش محور و جذب نخبگان باشد که توسعه پایدار و تثبیت فضای کسب و کار در این بخش مدنظر است.


سرپرست معاونت اقتصادی استانداری یزد همچنین با اشاره به تصویب منطقه الحاقی در کنار منطقه ویژه اقتصادی یزد در بهمن ماه سال گذشته توسط دولت ادامه داد: این منطقه ۴۲۵ هکتاری می‌تواند به منطقه زیبای مدرن روبروی شهر یزد تبدیل شود که ۹۰ تا ۱۰۰ هکتار آن متقاضی سرمایه گذاری نیز دارد.


در این جلسه گزارشی از وضعیت سرمایه گذاری خارجی در استان یزد، وضعیت سرمایه گذاری در گردشگری، انرژی خورشیدی، وضعیت طرح‌های نیمه به عنوان یک ظرفیت برای سرمایه گذاری و مرکز خدمات سرمایه گذاری استان ارائه شد.


۱۹۶۸/‏‬ ۶۱۹۷



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha