موزه دفاع مقدس قم حامل پیام فرهنگ ایثار و شهادت باشد

قم - ایرنا - مشاور استاندار و مسئول امور ایثارگران استانداری قم گفت: بنای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم باید بازگو کننده آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب و فرهنگ ایثار و شهادت باشد.


به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم، محمدرضا گروسی در بازدید از طرح در حال تکمیل مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان اظهار داشت: عزم استاندار بر این بود که طرح موزه در ۱۵ خردادماه جاری به بهره برداری برسد ولی با توجه به شرایط موجود، امیدواریم در هفته دولت یا هفته دفاع مقدس، شاهد افتتاح آن باشیم.


وی با اشاره به بازدیدهای خارجی خود و نگرشی که نسبت به آثار جنگ‌ها در کشورهای دیگر وجود دارد، گفت: در برخی کشورها، فضاهای مربوط به کشته شدگان و آثار جنگ‌ها، آمیخته با نماهایی زیبا از آب و سرسبزی است به طوری که اشتیاق بازدیدکنندگان بخصوص جوانان را نسبت به حضور در آن مکان‌ها بر می‌انگیزد.


مسئول امور ایثارگران استانداری قم ادامه داد: در برخی گلزارهای شهدا در کشورمان نیز چنین الگوهایی مرتبط با استفاده مناسب از مواهب الهی دیده شده به طوری که مردم بخصوص جوانان، بخش قابل توجهی از وقت خود را در جوار مزار شهدا می‌گذرانند.


وی تاکید کرد: باید به گونه‌ای زیربنایی کار شود که گلزارهای شهدا و سایر مکان‌ها از جمله مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، جایی برای تعمیق و تفکر و حامل پیام فرهنگ عاشورایی و ارزشی ایثار و شهادت و مقاومت باشد.


مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم نیز در این بازدید اظهار داشت: ساختمان مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باید به گونه‌ای باشد که عبرت و اعتبار و انتقال فرهنگ حماسی، پیوست ضمنی و محتوایی آن باشد.


حجت الاسلام علی لقمانپور با بیان اینکه مردم، حماسه سازان واقعی دفاع مقدس و انقلاب هستند، افزود: همانگونه که برپایی یادواره‌های شهدا حس و حال جامعه را تغییر می‌دهد، باید کاری کنیم که فیزیک و محتوای مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز حال و هوای حضور مردم در مبارزات انقلاب و نقش آفرینی رزمندگان اسلام در جبهه‌ها را به شایستگی برای بازدید کنندگان تداعی کند.


ساخت باغ موزه دفاع مقدس قم به عنوان یکی از برکات و دستاوردهای سفر تاریخی سال ۸۹ رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان قم بود. این طرح که از سال ۹۲ روند اجرایی آن به دلیل عدم تأمین بودجه لازم متوقف شده بود در ماه‌های گذشته بار دیگر مراحل ساخت آن ادامه یافته است.
بنای اصلی طرح درمساحتی به ابعاد هشت هزار مترمربع احداث می‌شود که درکل محوطه با مساحتی حدود ۳۰ هکتار دراختیار مردم قم و زائران قرار خواهد گرفت، دراین مکان فضاهای سبز، استراحتگاه، مکان‌های آموزشی، معنوی، نمایشی، فرهنگی، نمادهای ارزشی دفاع مقدس و مکان‌های هنری و تفریحی در نظر گرفته شده است. همچنین در این مجموعه بخش‌های دیگری از جمله کتابخانه، آمفی تئاتر و سالن کنفرانس نیز راه اندازی می‌شود.


۱۱۷۵ / ‏‬


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha