به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان مهدی جمالینژاد در نشست بررسی روند بازسازی و نوسازی پلدختر اظهار داشت: سه هزارو ۴۸۶ مورد مربوط به کمکهای بلاعوض معیشتی، یکهزارو هشت مورد بلاعوض جاری، سه هزارو ۷۳۲ مورد بلاعوض تعمیری و ۱۳۶ مورد مربوط به کمکهای بلاعوض احداثی بوده است.
جمالینژاد گفت: به منظور پیگیری دقیق و همه جانبه موضوعات مرتبط با سیل فروردین امسال، قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق آسیب دیده از سیل به ریاست وزیر کشور تعیین و ذیل آن کمیتههای تخصصی و قرارگاههای متناظر در استانها و دستگاههای مرتبط تشکیل شده است.
وی افزود: پایه و اساس بسیاری از مصوبات هیأت وزیران در زمینه جبران خسارات ناشی از سیل اقدامات قرارگاه بازسازی و نوسازی است.
جمالینژاد اضافه کرد: اولویت اول در بازسازی و جبران خسارتهای ناشی از سیل مربوط به مسکن مردم و زمینهای زراعی و باغات بود و هیأت وزیران مصوباتی خوبی در این زمینهها داشته است.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی گفت: اولویت بعدی، جبران خسارتهای وارد شده به زیرساخت حوزههای راه و شهرسازی، نیرو و واحدهای آموزشی و درمانی و همچنین خسارات وارد شده به زیرساختهای شهری و روستایی است که در حال جمعبندی موارد مرتبط با این مبحث هستیم.
مناطق آسیب دیده از سیل استان لرستان برخی روستاها کاملاً و تعدادی نیز باید بخشهایی از آنها جابه جا شود، بنابراین تمهیدات مربوط به این موضوع در زمینههای تأمین زمین، آماده سازی زمین و تفکیک اراضی بایستی به طور دقیق اندیشیده شود.
معاون عمران و توسعه شهری وزارت کشور با بیان اینکه در این قرارگاه با جدیت پیگیر تسریع و تسهیل امور مربوط به بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده هستیم، ادامه داد: سعی میکنیم با هماهنگی تمامی دستگاهها کار بازسازی واحدهای آسیب دیده طبق دستور رئیس جمهور تا انتهای سال به اتمام برسد.
۳۲۱۰/۷۲۷۳
نظر شما