به گزارش ایرنا حامد قربانی روز شنبه در کارگروه اجتماعی و فرهنگی گناباد افزود: برنامههای نشاط اجتماعی نباید تنها تبدیل به بخشنامه و دستور العمل شود بلکه باید از همه ظرفیتهای بخشهای گوناگون و تجارب صاحبنظران ذیربط در برگزاری هر چه بهتر و هدفمند آنها بهره گرفت.
وی با اشاره به افزایش آسیبها و ناهنجاریها اظهار داشت: مهمترین عامل کاهش این تنگناها اجرای طرحهای نشاط آفرین است و هر دستگاه اجرایی باید برنامه عملیاتی و طرحهای مستمر برای کاهش این آسیبها و افزایش امید در جامعه داشته باشد.
وی گفت: با ایجاد امید و نشاط میتوان مقاومت و سطح تحمل جامعه و آحاد مردم را در برابر مشکلات افزایش داد.
قربانی افزود: برنامههای فرهنگی و اجتماعی برای کاهش آسیبها و افزایش نشاط باید متناسب با تنوع فرهنگی مناطق شهری و روستایی برگزار شوند.
وی اهتمام رسانهها به انعکاس اخبار امید بخش، تبیین خدمات دولت و نظام برای مردم و کسب رضایت ارباب رجوع با خدمات سازنده توسط دستگاههای اجرایی را مؤلفه مهم افزایش نشاط و امید اجتماعی در جامعه دانست.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد نیز گفت: تاکنون در زمینه ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه غفلت شده است که این امر منجر به بروز مشکلاتی شده که دشمنان از آنها در راستای منافع خود سو استفاده کرده اند.
حمیدرضا مهدوی مقدم، مهمتدرین برنامههای این اداره برای ایجاد نشاط اجتماعی در گناباد طی سه سال گذشته و امسال را برگزاری هفتههای فرهنگ و هنر و اعزام کاروان هنر به مناطق روستایی ذکر کرد و افزود: این برنامهها به الگویی برای دیگر نقاط استان تبدیل شده است.
شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
۲۰۹۵/ ۶۰۵۳
نظر شما