غلامرضا عبده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جاذبههای طبیعی از جمله سد با پنج هزار و ۵۰۰ نفر، جاذبههای دست ساز و مراکز تجاری همچون بازارچهها با سه هزار و ۵۰۰ نفر و جاذبههای تاریخی فرهنگی با ۴۵۰ نفر به ترتیب بیشترین تعداد بازدید کننده را داشته است.
وی با بیان اینکه در این مدت یکهزار و ۷۳ نفر نیز در اماکن اقامتی مهاباد اسکان داشتند، اضافه کرد: از این تعداد ۲۲۳ نفر در مهمانپذیرها، ۳۹۸ نفر در هتلها، ۵۲ نفر در مراکز بوم گردی، ۳۰ نفر در هتل آپارتمانها و مابقی نیز در سایر مراکز اقامتی از جمله بوستانهای سطح شهر اقامت داشته اند.
عبده اضافه کرد: در این چند روز برای اسکان و پذیرش مسافران و میهمانان مشکل خاصی پیش نیامد و همه دستگاههای اجرایی و مردم منطقه استقبال گرمی از مسافران و گردشگران داشته و همه گردشگران از پذیرایی و برخورد خوب مردم این منطقه رضایت کامل داشتند.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد بیان کرد: این شهرستان دارای ۱۳۳ اتاق در قالب چهار هتل، ۴۹ اتاق در قالب سه مهمانپذیر و ۱۱ سویت در قالب یک هتل آپارتمان است.
عبده اظهار داشت: سامانه ۰۹۶۲۹ نیز به صورت شبانه روزی آماده دریافت اطلاعات، پاسخگویی به شکایتها و شنیدن پیشنهادهای مسافران و گردشگران در این ایام بود.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی رتبه نهم گردشگری در میان استانهای کشور را دارد و یکی از اصلی ترین مقاصد گردشگران این استان نیز شهر مهاباد و جاذبههای گردشگری آن است.
مهاباد ۹۲ اثر تاریخی ثبت شده ملی دارد که سد مهاباد، غار سهولان، تالاب کانی برازان، موزه و حمام میرزا رسول، تخته سنگی فقره قا، برده کنته و مسجد جامع از مهمترین اثرهای تاریخی و جاذبههای گردشگری این شهرستان است.
۹۹۰۳/۶۱۸۵/ ۷۱۲۹
نظر شما