علی تهوری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مدت اجرای این طرح از ۱۴ اردیبهشت به مدت یک ماه، ۶ هزار و ۱۸۲ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیرصنفی استان خراسان جنوبی انجام شد.
وی اظهار داشت: در اجرای طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان که با هدف کنترل قیمت ها انجام شد، بیش از ۴۰ بازرس از سازمان صمت استان و ۶۰۴ ناظر افتخاری همکاری داشتند.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: در این مدت از محل رسیدگی به شکایت های مردمی مبلغ یک میلیارد و ۵۲۳ میلیون ریال به شاکیان برگشت داده شد.
وی با بیان اینکه در این طرح ۱۴۴ گشت مشترک برگزار شد افزود: در بازرسی از واحدهای صنفی و غیرصنفی، درج نکردن قیمت، نداشتن فاکتور خرید و گرانفروشی بیشترین تخلف در طرح نظارتی ماه مبارک رمضان بوده است.
تهوری بیشترین تخلفات را مربوط به کالاهای هدف از جمله خوار و بار عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه افزایش تقاضا برای انواع مواد پروتئینی، خرما، سبزیجات، شیرینی های مرسوم از جمله زولبیا و بامیه، اقلام لبنی و مواد غذایی در آستانه ماه مبارک رمضان زیاد است در این مدت بر این اقلام نظارت ویژه می شود.
وی یادآور شد: ۱۱ قلم کالایی از جمله اقلام اساسی، غلات، نهاده های دامی، حبوبات، لوازم خانگی، کاغذ، لوازم یدکی و لاستیک، مصالح ساختمانی و مواد اولیه تولید جزو کالاهایی هستند که در صورت انبار شدن غیرقانونی، احتکار محسوب می شود.
۷۵۵۷*۳۰۲۸
نظر شما