به گزارش ایرنا, انوشیروان محسنی بندپی روز یکشنبه در نشست جلسه تامین برق شهرک های صنعتی استان تهران افزود: برای تامین برق واحدهای تولیدی ۴۰ مگاوات برق مورد نیاز است که در دستور کار قرار بگیرد.
وی یادآورشد: در همبن زمینه مدیریت زمان مصرف نیز یکی از راهکارهای قابل اجراست و می توان با همکاری شرکت شهرک های صنعتی ۱۰۰ مگاوات برق به ظرفیت موجود اضافه کرد.
محسنی بندپی اظهارداشت: انتقال آب از سد ماملو با پرداخت باقی سهم دستگاه های مسئول می تواند به تامین آب مورد نیاز صنایع کمک کند.
استاندار تهران اضافه کرد: در کوتاه مدت می توان با مدیریت زمان مصرف و مولدهای بخش خصوصی, قسمتی برق مور نیاز شهرک های صنعتی این استان را تامین کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران نیز در ادامه این جلسه گفت: اگر می خواهیم مشکل اقتصاد را حل کنیم و نرخ بیکاری بالای ۱۲ درصد را کاهش دهیم چاره ای غیر از استفاده از فرصت های حوزه صنعت نداریم.
محمد امامی امین خاطرنشان کرد: زمانی ساختار اشتغال مبنی بر دیوان سالاری اداری بود اما اکنون این شیوه پاسخگو نیست و باید به سمت اشتغالزایی در حوزه تولید رفت.
وی ادامه داد: تامین زیرساخت های صنایع در درب واحدهای تولیدی از تعهدات دولت است اما به دلیل تاخیر در ارائه این زیرساخت ها, اکنون بسیاری از صنایع با ظرفیت پایین فعالیت می کنند یا به شکل راکد درآمده اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: رفع مشکل تامین آب و برق شهرک های صنعتی در دستور کار قرار می گیرد تا با وجود در پیش بودن تابستان و مواجهه با مساله کسری تامین آب و برق, مشکلی برای فعالیت واحدهای تولیدی ایجاد نشود.
امامی امین با بیان اینکه اکنون اغلب واحدهای تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی با ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ درصدی فعالیت می کنند, بیان کرد: بسیاری از زیرساخت های تعهد شده به این صنایع طی سال های قبل تامین و به دلیل نبود منابع اعتباری عملیاتی نشده است.
وی تاکید کرد: با وجود این مشکلات در تامین برق صنایع تا اطلاع بعدی برنامه ای برای تغییر ساعت های کاری دستگاه های دولتی نداریم.
تهرام/۳۰۰۱//۱۳۴۸
نظر شما