۲۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۶
کد خبرنگار: 866
کد خبر: 83347416
T T
۰ نفر
استاندار: سند آمایش، مبنای همه حرکتهای استراتژیک استان یزد است

یزد – ایرنا – استاندار یزد گفت: مبنای حرکت استان در بسیاری از حرکتهای استراتژیک آینده، سند آمایش سرزمین است به همین دلیل باید بیشترین و بهترین اجماع فکری در این خصوص به عنوان پشتوانه داشته باشد.

محمدعلی طالبی روز دوشنبه در سی و پنجمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی با تبریک حضور اعضای جدید در جلسه اظهار داشت: امیدواریم با حضور و تعامل این افراد با بخش خصوصی شاهد رشد ارتباطات و تعاملات میان بخش دولتی و خصوصی در استان باشیم.
وی درباره گزارش ارائه شده درباره سند آمایش سرزمین که توسط رئیس و معاونان سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد ارائه شد، گفت: به منظور پشتیبانی جامع از این سند باید تمام نیروهای موثر جامعه از جمله بخش های خصوصی در کنار اداری و نخبگان فرصت آشنایی با آن را داشته باشند.
استاندار یزد افزود: با آشنایی نخبگان و بخش خصوصی امکان اندیشه ورزی، نقد و ارائه پیشنهاد برای اصلاح و بهتر شدن سند آمایش سرزمین فراهم خواهد شد.
طالبی اضافه کرد: فرصت برای ارائه نظرات و نقدها وجود دارد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی هم به دور از شعار و تعصب درباره موارد تهیه شده، تمامی نظرات جمع بندی شده را برای اصلاح و تدوین بهتر سند آمایش استفاده خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: البته غیر از این جلسه، جلساتی نیز با دانشگاهیان و نخبگان سایر بخش ها برگزار خواهد شد و بعد از اجماع حداکثری، در جلسات کارگروهها و شورای توسعه و برنامه ریزی طرح و مصوب خواهد شد.
رئیس شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی یزد تأکید کرد: اینکه همه پذیرفتند سند آمایش مبنای حرکت آینده استان برای توسعه در تمام بخش ها باشد گام بسیار بزرگی است که برداشته شده و امیدواریم با پشتوانه مشارکت فکری همه بخش های خصوصی و نخبگان مواجه شود.
در این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد هم در تشریح سند آمایش سرزمین گفت: این سند یکی از اسناد مهم کشور است که باید به صورت ویژه در استانها بررسی شود و مورد تأکید مقام معظم رهبری است که برنامه های توسعه کشور به آن توجه خاصی دارند.
سیدمجتبی حسینی پور با بیان اینکه این سند باید مبنای فعالیتهای هر استان قرار گیرد، افزود: اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی به عنوان بزرگترین مجمع و یا انجمن بخش خصوصی محسوب می شود و می تواند سازمان مدیریت را در پیشبرد و تحقق اهداف سند آمایش سرزمین کمک کند.
وی تصریح کرد: در مرحله نخست، ۹۴ فعالیت برای هدف گذاری در سند آمایش مدنظر قرار گرفت که از میان آنها ۶۰ فعالیت انتخاب شد که نهایتاً بر مبنای معیارهای تعیین شده، ۲۲ فعالیت اصلی هدف گذاری شد.
رئیس سازمان مدیریت یزد با بیان اینکه در ادامه از میان ۴۳ پیشران تعیین شده به سه سناریوی و مانع رسیدیم، تصریح کرد: بر همین اساس، منابع آبی، مرکزیت اقتصادی و اقتصاد دانش بنیان پیشران اصلی در توسعه استان در سند آمایش مطرح شد.
حسینی پور افزود: در بخش بعد چند آزمایشگاه پدیدارشناسی، ساختارگرایی و هستی بخشی ایجاد شد تا بتوانیم وضعیت نتیجه گیری هر فعالیت از میان فعالیتهای ۲۲ گانه را ارزیابی کنیم که در این خصوص جلسات متعددی با فرمانداران برگزار شده است.
وی یادآور شد: با بررسی توان و امکان فضایی، تدوین راهبردهای توسعه به صورت هدفمند، مشخص و همراه با برنامه و پروژه های مرتبط مدنظر قرار گرفت.
در این جلسه معاونان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد هر کدام به صورت جداگانه، گزارشی درباره سند آمایش سرزمین ارائه کردند و برخی از فعالان بخش دولتی، خصوصی و نهادهای عمومی، نظرات خود را ارائه کردند.
۱۹۶۸/ ۶۱۹۷
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha