غلامرضا فرخی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۳۲۰ اقامتگاه بوم گردی در سطح استان فعال هستند افزود: در طول سه سال اخیر یکهزار و ۲۰۰ نفر در اقامتگاه های بوم گردی این استان مشغول به کار شده اند که از این تعداد ۶۲۱ نفر زن و مابقی مرد هستند.
وی تصریح کرد: استان کرمان رتبه اول اقامت گاه های بوم گردی کشور را دارد و ظرفیت اقامت در واحدهای بوم گردی استان کرمان ۹ هزار و ۷۳۰ نفر است و ۷۱ اقامتگاه بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری راه اندازی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان اظهار داشت: ۵۵۰ نفر در مشاغل مرتبط با صنعت گردشگری استان در سال ۹۷ مشعول به فعالیت شده اند و در این صنعت با کمترین سرمایه گذاری می توان اشتغال مستقیم و غیر مستقیم زیادی ایجاد کرد.
وی تاکید کرد: مدیریت کارآمد، نیروی کار آموزش دیده، سرمایه گذاری در زیرساخت ها، فرهنگ سازی عمومی لازمه اشتغالزایی در صنعت گردشگری است و باید با همکاری بخش خصوصی زمینه آماده سازی زیرساختهای اقامتی و تبلیغاتی را بیش از گذشته فراهم آوریم.
فرخی افزود: با توجه به داشته های منحصربفرد کشور در زمینه آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی، رسیدن به اشتغال بالا در صنعت گردشگری دور از انتظار نیست و باید در این خصوص از کشورهایی که در این صنعت رشد چشمگیری داشته اند الگو برداری مناسبی کرد.
وی گفت: در حال حاضر این استان دارای ۳۶ هتل و هتل آپارتمان، ۳۱ مهمانپذیر، ۱۴۳ دفتر خدمات مسافرتی، ۱۳۵ واحد بین راهی، ۴۰ مجتمع گردشگری، ۶ اقامتگاه سنتی، ۳ پانسیون و ۳۹۸ راهنمای تور است.
استان کرمان با هفت اثر ثبت جهانی، ۷۰۰ اثر ثبت شده ملی و حدود هفت هزار اثر تاریخی و طبیعی از مقاصد مهم گردشگری کشور محسوب می شود.
۷۴۳۷/ ۵۰۵۴
نظر شما