محمد جواد آذری جهرمی روز چهارشنبه در جریان سفر خود به استان کردستان از این شرکتها دیدن کرد و به صورت مستقیم در جریان مشکلات و خواستههای مدیران عامل، اعضا و فعالان این عرصه قرار گرفت.
بازدید از احداث مجتمع ICT استان کردستان از دیگر برنامههای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود.
مدیرکل فناوری ارتباطات و اطلاعات کردستان در حاشیه بازدید وزیر از این مجتمع گفت: این طرح هم اکنون از ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب داشته که تاکنون ۱۳۰ میلیارد ریال آن هزینه شده است.
فردین سعیدی اظهار داشت: این طرح در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۲۹۰ متر مربع و در چهار طبقه در حال احداث است.
شرکت دانش بنیان کهربا نیز در سال ۱۳۸۹ تأسیس شد، این مجموعه دانش بنیان با تکیه بر دانش نخبگان دانشگاهی، خلاقیت طراحان و پشتکار پرسنل، اکنون محصولات نوآورانهای را ارائه میکند که مورد تحسین بازار هدف و کارشناسان امر قرار گرفته است.
سیستم کنترل و بهینهسازی مصرف انرژی ساختمان، شبیهسازهای حرفهای رانندگی و پرواز و پرینترهای سه بعدی، سیستم جامع کنترل هوشمند مرغداری، دستگاه سیانسی برش، تلهمتری و مانیتورینگ شبکههای آبرسانی، تاکسی متر از جمله محصولات شرکت دانش بنیان کهربا در کردستان است.
ثبت ۲۳ اختراع ملی، اخذ سه عنوان تاییدیه و جایزه علمی اختراع از بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهوری، اخذ عنوان سطح دوم و جایزه علمی اختراع از بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهور، کسب بیش از ۳۰ عنوان برتری استانی و ملی در حوزههای مختلف علمی و کارآفرینی از جمله دستاوردهای این شرکت است.
از دیگر افتخارات این شرکت کارآفرین جوان دوم ملی ۹۱، گروه کار نمونه ملی ۹۳، برگزیده سوم شیخ بهایی ۹۴، برگزیده فنآفرینی زاگرس و برگزیده جشنواره علم تا عمل - تولیدکننده برگزیده دانش بنیان نمایشگاه شهربازی امتک است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور شرکت در جلسه شورای اداری و رونمایی از طرحهای ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان روز چهارشنبه به این استان سفر کرده است.
وی همچنین بعد از بازدید از مجتمع ICT استان کردستان در نشست با جوانان و مدیران استارت آپ های حوزه فاوا حضور یافته و در پایان نیز با حضور در صدا و سیمای مرکز کردستان به تشریع فعالیتهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این استان میپردازد.
در این سفر حسین دهدشتی معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیر فاطمی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حمید فتاحی رئیس هیأت مدیره مدیرعامل زیرساخت، حسین نعمتی مدیرعامل شرکت ملی پست، مدیران عامل شرکت ارتباطات سیار، ایرانسل و رایتل، آذری جهرمی را همراهی میکنند.
حمدالله کریمی رئیس مجمع نمایندگان کردستان، سید احسن علوی و سید مهدی فرشادان نمایندگان مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای، محسن بیگلری نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی از دیگر همراهان وزیر در این سفر هستند.
آذری جهرمی پنجم خرداد در صفحه شخصی خود در شبکههای اجتماعی با انتشار عکسی از نقشه ایران و در خصوص توسعه فعالیتهای وزارت متبوع خود و شبکه ملی اطلاعات مورد انتقاد برخی کاربران فضای مجازی کردستانی مبنی بر اقدامات پایین این وزارت خانه در این استان قرار گرفت.
وی همان روز در جواب کاربران کردستانی نوشت: «اولین سفر کاری بعد از ماه رمضان را به کردستان خواهم داشت تا به بهترین شکل به مردم شریف خدمت کنیم. باعث شرمندگی بنده است تاکنون به خوبی به مردم کردستان خدمت نکردهام. برنامه توسعه ارتباطات کردستان را ۶ ماهه انجام خواهیم داد».
اکنون وی در خصوص سفرش بعد از ماه مبارک رمضان به وعده خود عمل کرده و این خوش قولی نویدی در توسعه زیرساختهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات این استان است.
در حال حاضر یک میلیون و ۲۶۸ هزار و ۵۴۷ مشترک در کردستان از اینترنت پرسرعت بهره مند هستند و ضریب نفوذ تلفن همراه حدود ۱۱۰ درصد است.
ظرفیت و پهنای باند اینترنت این استان از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون ۱۱۰، ۷ گیگابایت رشد داشته و از ۶، ۳ گیگابایت در سال ۹۲ به ۱۱۷ گیگابایت بر ثانیه رسیده است.
استان کردستان با ۲۹ هزار و ۱۳۷ کیلومتر مربع طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ دارای یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت بوده و از شمال به استان آذربایجان غربی و قسمتی از زنجان، از جنوب با کرمانشاه و شرق با همدان و از غرب با کشور عراق همسایه است.
استان کردستان دارای ۱۰ شهرستان، ۲۹ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ آبادی دارای سکنه و ۱۸۷ آبادی خالی از سکنه بوده است.
۳۰۳۴/۹۱۰۲
نظر شما