۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۵۷
کد خبرنگار: 866
کد خبر: 83351239
T T
۰ نفر

هسته مردمی نظارت بر بازار یزد تقویت شود

۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۵۷
کد خبر: 83351239
هسته مردمی نظارت بر بازار یزد تقویت شود

یزد - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: با توجه به وجود شبکه 20 میلیونی بسیج ، ایجاد و تقویت هسته مردمی نظارت بر بازار و قیمت ها ضروری است.

سید مسعود عظیمی عصر روز چهارشنبه در کارگروه تنظیم بازار استان یزد اظهار داشت: باید به شکلی فعالیت و برنامه‌ریزی کنیم که معیشت مردم با مشکل روبه‌رو نشود.

وی افزود: دشمن امروزه به معیشت مردم توجه دارد و قصد دارد با این روش مشکلاتی را برای مردم و کشور بوجود آورد تا نارضایتی ایجاد کند به همین دلیل برای نظارت بر این بخش نیازمند همکاری و همدلی همه برای نظارت هر چه بهتر در بازار هستیم.

معاون استانداری یزد خاطرنشان کرد: در این خصوص قیمت‌ها و آنالیزها باید جلوی چشم مشتری باشد و اگر کسی خارج از قیمت تصویب شده، عرضه کرد به مردم اعلام شود تا آنها نیز مطلع شده و همکاری کنند.

عظیمی با بیان اینکه باید جلساتی را با حضور فرمانداران و بخشداران برگزار و شهرستان‌ها را فعال کنیم تا بتوانیم بازار استان را به بهترین شکل کنترل و مورد بررسی قرار دهیم، تصریح کرد: اولویت امروز، تنظیم بازار است و در این خصوص می‌توانیم با بکارگیری نیروهای سایر دستگاه‌ها، گزارش‌های دقیق‌تری به ستاد تنظیم بازار ارائه و جلسات تخصصی برگزار کنیم تا بتوانیم بازار را بهتر از گذشته مدیریت کنیم.

وی با اشاره به وضعیت بازارهای مختلف گفت: مثلاً در بحث توزیع میوه در استان اگر بتوان با همکاری شهرداری، دست برخی از دلالان را کوتاه کنیم، اثرات چشمگیری آن را در بازار مشاهده خواهیم کرد و در آن صورت، میوه نوبرانه تولید استان نیز مناسب‌تر در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

این مسئول با تأکید بر لزوم ایجاد مراکز عرضه مستقیم میوه و تره بار و سایر کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در سطح شهر یزد و کوتاه کردت برخی، فرآیندها با انتقاد از نبود و یا کمبود میوه درجه یک در یزد گفت: در زمینه توزیع میوه در شهر یزد مشکل داریم که امیدواریم بتوانیم آن را نیز حل و فصل کنیم.

معاون استاندار یزد درباره وضعیت قیمت و نحوه تولید و توزیع شیر در استان هم اظهار داشت: باید گزارش دقیقی از وضعیت تولید و نیز توزیع شیر در ایستگاههای فروش شیر و قیمت آن در بازار تهیه شده و نظارت در این بخش با حساسیت و اشتیاق بیشتر انجام شود.

عظیمی در بخش دیگر این جلسه با بیان اینکه یزد در حوزه شکر حساس‌تر از دیگر استان‌ها است، افزود: تنوع تولید استان یزد در شیرینی جات سبب شده که بخش عمده اشتغال ما در این حوزه باشد به همین دلیل مجبوریم بخشی از شکر صنعت را تأمین کنیم و در مقابل صنعت نیز بخشی از هایپرهای کل کشور را توزیع می‌کند و نکته قابل تأمل اینجاست که وقتی جایی یارانه وارد شد باید در قیمت محصول فروشی نیز این یارانه دیده شود در حالی که در بسیاری از مواقع چنین نیست.

در این جلسه بازرس کل استان یزد هم گفت: مجموعه سازمان صنعت و کارگروه تنظیم بازار فراتر از توان در این بخش کار می‌کنند اما در عرف، تنظیم بازار یک واژه و اصطلاح شوخی تلقی می‌شود.

حجت الاسلام اکبر طالبی چاهوکی افزود: حضور مدیران در جلسات کارگزوه تنظیم بازار می‌تواند موجب دلگرمی و تأثیرگذاری بیشتر باشد ولی باید تصمیماتی جدی گرفته شود که اثر عملی آن از فردا در بازار مشهود باشد.

وی تأکید کرد: باید کاری کرد که در این شرایط گرانفروشان احساس خطر کرده و تشکیلات تنظیم بازار را مسخره نکرده و از سوی دیگر مردم امیدوارانه، نتایج را دنبال و مشاهده کنند.

بازرس کل استان پیشنهاد کرد تا از هر دستگاهی چند بازرس از عصر امروز به سطح بازار رفته و گزارشی از قیمت کالاهایی همچون شکر تهیه و سریعاً با گرانفروشان برخورد جدی شود تا آنها مانند توزیع کنندگان مواد مخدر، احساس خطر کنند.

در این جلسه گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی همچون شیر، شکر و شیرینی جات، میوه و تره بار، گوشت مرغ و قرمز ارائه شد.

۱۹۶۸/‏‬ ۶۱۹۷

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha