۲۳ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۳۷
کد خبر: 83352033
T T
۰ نفر
استاندار یزد: سند آمایش استان حاصل اجماع حداکثری باشد

یزد - ایرنا - استاندار یزد با تقدیر از تمامی کسانی که در تدوین و اصلاح سند آمایش استان مشارکت کرده اند، گفت: این سند باید برآیند و حاصل اجماع حداکثری نخبگان، مدیران و تمامی ذی نفعان استان باشد و در تدوین آن از همه دیدگاه ها استفاده شود تا اولویت های آن تحت تاثیر تغییرات مدیریت در دولت های مختلف قرار نگیرد.

محمدعلی طالبی روز پنجشنبه در نشست بررسی سند آمایش استان که با حضور اعضای تدوین کننده سند از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، اعضای کانون های تفکر دانشگاه یزد و جمعی از مدیران و فعالان حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی استان در دانشگاه یزد برگزار شد، اظهار داشت: مشارکت بخش های مختلف در اصلاح این سند بسیار مهم است و ورود کانون های تفکر و دانشگاهیان استان به این موضوع که بدون هر گونه چشم داشت مادی و صرفاً با توجه به علایقی که به توسعه استان دارند، انجام شده، اقدامی ارزشمند و شایسته تقدیر است.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات تولید اسناد برنامه ای در کشور این است که با تغییر دولت ها برخی از این اسناد، رها یا کنار گذاشته شده و یا به شکل شایسته در برنامه ریزی ها مورد استناد قرار نمی گیرد، اما اگر در تدوین یک سند، بخش ها و دیدگاه های مختلف مشارکت کنند و سند برآیند تضارب آراء باشد، این رویکرد باعث تداوم اولویت های اسناد با وجود تغییرات مدیریت ها می شود و مشارکت بخش های مختلف در تدوین سند آمایش استان نویدبخش تهیه مجموعه ای مفید و موثر است.

طالبی پیشنهاد کرد، سند آمایش استان با تشکیل تیمی از کانون های تفکر دانشگاه یزد هر کدام یک نماینده با همکاری متولیان تهیه سند در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و همچنین نظرخواهی از سایر ذی نفعان ظرف یک ماه آینده، سند را بررسی و اصلاحات لازم را برای تدوین نسخه نهایی انجام دهند.

وی بر رعایت فرصت برابر برای توسعه همه شهرستان های استان در تدوین اسناد بالادستی به خصوص سند آمایش استان تاکید کرد و افزود: در تدوین سند آمایش استان حتماً ملاحظات همه شهرستان ها دیده شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد: سند آمایش مسیر چشم انداز آینده استان را روشن می کند

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد نیز در این نشست پس از بیان دیدگاه های اعضای کانون های تفکر دانشگاه یزد در خصوص سند آمایش استان گفت: در ارتباط با سند آمایش استان همه بخش ها باید دغدغه داشته باشند تا سندی متقن تهیه شود.

سیدمجتبی حسینی پور ادامه داد: هدف از تدوین سند آمایش ارائه یک تصویر مناسب برای آینده استان است و بدون شک همه ما در شرایط موجود استان و شرایطی که در آینده وجود خواهد داشت؛ سهیم هستیم بنا بر این باب ایجاد یک اجماع حداکثری در مورد تدوین سند آمایش استان باز است و عجله ای برای جمع بندی سریع این سند مهم وجود ندارد و بخش های مختلف می توانند دیدگاه های خود را ارائه کنند.

وی یادآور شد: متن سند آمایش استان برای اطلاع آحاد شهروندان بر روی سایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی قرار گرفته و با توجه به تدوین این سند در سه سطح استانی، منطقه ای و ملی، رویکرد این سازمان تهیه یک سند جامع با چشم اندازهای مناسب و متناسب با شرایط استان می باشد.

در این نشست اعضای کانون های پنجگانه تفکر دانشگاه یزد دیدگاه های خود را در حوزه های سلامت اجتماعی، اقتصادی، آب، گردشگری و شهر هوشمند در خصوص سند آمایش استان ارائه و برخی از مشکلات این سند را به تدوین کنندگان یادآور شدند.

در ۲ ماه اخیر سند آمایش استان یزد در نشست های کانون های تفکر دانشگاه یزد مورد بررسی قرار گرفته بود.

۶۰۱۴/‏

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha