به گزارش ایرنا، هاشم میرزاخانی روز یکشنبه در نشست خبری هفتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره بودجه این جشنواره اظهارداشت: متولی این جشنواره سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است، با توجه به مضیقه بودجه در سراسر کشور، ما هم از آن مستثنی نیستیم.
وی گفت: تاکنون اسپانسری برای برگزاری جشنواره نداریم و طی جلسات و مذاکراتی با ریاست جشنواره، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حمایتهایی خواهد شد.
میرزاخانی افزود: مؤسسه تصویرشهر بودجه جشنواره را در دورههای گذشته از درآمدهای حاصل از فروش آثار سینمایی تأمین میکرد و تاکنون براساس برنامه ریزی ها در دوره هفتم هم اینگونه خواهد بود.
دبیر هفتمین جشنواره فیلم شهر اظهارداشت: با چند نهاد در حوزه حمایت مالی رایزنیهایی صورت گرفته و همه درگیر مشکلات اقتصادی هستند، در حال حاضر مؤسسه تصویرشهر جشنواره را برگزار میکند و امیدواریم اتفاقهای حمایتی و مشارکتی در این حوزه بیفتد.
وی با اشاره به برگزاری هفتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر از ۲۶ تا ۳۱ تیر در پردیس گالری ملت گفت: شعار "شهروند مسئول، شهروند سالم" برای این دوره از جشنواره تعیین شده و تلاش ما ترویج فرهنگ عمومی برای حمایت و صیانت از شهر است.
میرزاخانی افزود: جشنواره فیلم شهر به عنوان مهمترین رویداد مدیریت شهری، ترسیم و توجه به الگوی مناسب در مقوله شهر و شهروندی ۱۵ سال است که به صورت ۲ سالانه برگزار میشود.
مدیرعامل مؤسسه تصویرشهر با اشاره به آغاز فعالیت دبیرخانه هفتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر از دی ماه ۹۷ اظهار داشت: این جشنواره در پنج بخش «مسابقه سینمای ایران»، «مسابقه سینمای بین الملل»، «مسابقه محله»، «مسابقه تبلیغات و اطلاع رسانی سینمای ایران» و «جنبی» برگزار میشود.
وی، تشویق و ترغیب هنرمندان سینما به مقوله شهر و شهروندی، اشاعه حقوق شهروندی، تحکیم بنیان خانواده، توجه به فرهنگ ایرانی اسلامی، آداب و سنن و دستاوردهای انقلاب اسلامی را از دیگر اهداف جشنواره فیلم شهر عنوان کرد.
میرزاخانی با اشاره به ارسال ۴ هزار و ۲۴۰ اثر شامل فیلمهای سینمایی، ویدئویی، سریال، کوتاه و نیمه بلند داستانی، مستند و انیمیشن، اقلام تبلیغاتی و اطلاع رسانی سینمای ایران و بخش محله از ایران و یکصد و ۱۴ کشور جهان به دبیرخانه هفتمین جشنواره فیلم شهر اظهار داشت: در مجموع ۱۲۸ اثر در بخش ملی و ۳۱ اثر در بخش بین الملل انتخاب شدند.
دبیر هفتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر گفت: پس از ایران کشورهای هند، آمریکا، اسپانیا، برزیل، فرانسه، ایتالیا، ترکیه، روسیه، بریتانیا و آلمان بیشترین ثبت آثار را در این دوره از جشنواره ارسال کردند.
وی با اشاره به اینکه در هفتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر بخش ویدئویی مجزا از بخش سینمایی است، افزود: در تلاش هستیم که در بخش ویدئویی به مقوله شهری بیشتر پرداخته شود، همچنین بخش سریال هم به این دوره اضافه شد که پرمخاطب ترین بخش است.
میرزاخانی اظهارداشت: امسال بخش محله نیز با هدف ترویج و تبلیغ شهروند خبرنگار به جشنواره فیلم شهر اضافه شد که در این راستا کارگاههای آموزشی «ایده تا فیلمسازی» برای جلب توجه جوانان آماتور به فیلمسازی در ۱۳ منطقه تهران برگزار شد.
دبیر هفتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر با اعلام داوران این جشنواره گفت: حسین صافی، سیدعلیرضا گلپایگانی و محمدحسین نیرومند داوری بخش پویانمایی مسابقه سینمای ایران و امیر بوالی، سیدعلی حمیدی و رحمان سیفی آزاد داوری بخش سریال و نمایش خانگی مسابقه سینمای ایران را برعهده دارند.
وی افزود: امیر پوروزیری، مریم جلالی، آرش رصافی، محمدرضا شفاه و طهماسب صلح جو فیلمهای کوتاه و نیمه بلند داستانی و سیاوش سرمدی، محمدعلی فارسی و محسن یزدی آثار بخش مستند این جشنواره را انتخاب میکنند.
میرزاخانی ادامه داد: شبنم قلیخانی، هادی مقدمدوست و داریوش یاری انتخاب و داوری بخش محله و آرش معیریان و مسعود نجابتی و ساعد نیکذات انتخاب و داوری بخش اقلام تبلیغات سینمای ایران جشنواره را برعهده دارند.
مدیرعامل مؤسسه تصویرشهر با اشاره به بخش «بی قرار تو اَم» در هفتمین جشنواره فیلم شهر اظهارداشت: این بخش به دنبال بروز حادثه سیل در اقصی نقاط کشور در سال جاری در قالب فیلمهای کوتاه موبایلی یا حرفهای برگزار میشود.
افزایش سالنهای پردیس ملت به ۱۵ سالن
میرزاخانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت پنج سالن در پردیس سینما گالری ملت اظهارداشت: با برنامه ریزی ها انجام شده قرار است تعداد این سالنها به عدد ۱۵ افزایش یابد.
مدیرعامل مؤسسه تصویرشهر گفت: پردیس سینما گالری ملت، هفتمین جایگاه اکران در کشور را دارد و تاکنون میزبان جشنوارههای مختلف سینمایی بوده است اما متأسفانه با مشکل پارکینگ مواجه است که امیدواریم این مشکل با پیگیریهای سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای جشنواره فیلم فجر امسال برطرف شود.
وی، مؤسسه تصویرشهر را بازوی اجرایی حوزه سینما در شهرداری تهران دانست و افزود: این مؤسسه از سال ۸۳ به عنوان زیرمجموعه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فعالیت خود را آغاز کرده و در حوزه اکران، تولید و حمایت از عرضه محصولات فرهنگی اقداماتی را انجام داده است.
میرزاخانی با اشاره به فعالیت چهار پردیس سینمایی؛ ملت، تماشا، رازی، راگا در زیرمجموعه مؤسسه تصویرشهر گفت: مجموعه سالنهای این پردیسهای سینمایی، ۱۳ سالن است که در آینده این تعداد سالنها افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اکران آثار سینمایی در پردیس سینمایی رازی به صورت نیم بها اظهار داشت: پردیس سینمایی تماشا همچنان رایگان برای اهالی رسانه خواهد بود و پردیس سینمایی راگا از ۱۰ شب به بعد بجز سه شنبهها نیم بها است.
مدیرعامل مؤسسه تصویرشهر گفت: این مؤسسه سال گذشته به دلیل کمبود بودجه در حوزه تولید، نتوانست آثار درخوری بسازد، در حوزه فیلم کوتاه و مستند طرحها و برنامههایی ارائه شده که ساخت آنها نیازمند منابع مالی است.
وی درباره شفاف سازی مؤسسه تصویرشهر بیان کرد: این مؤسسه ذیل یک هیأت مدیره است و در حوزه کلان و شفاف سازی مجمع باید تصمیم گیری کند، بودجه بخش اکران مؤسسه تصویرشهر در سایت سینماشهر قابل رؤیت است.
میرزاخانی با اشاره به کمک پنج میلیاردی شهرداری تهران به جشنواره فیلم فجر افزود: در حوزه حمایت از جشنوارهها، بودجهای برای مؤسسه تعریف نمیشود و ما حمایت بگیر هستیم و شهرداری این اعتبار را در راستای حمایت از پروژههای فرهنگی و هنری که تعریف میکند، اختصاص داده است و ارتباطی با مؤسسه تصویر شهر نداشت.
در این نشست، تیزر، پوستر و تندیسهای جشنواره رونمایی شد.
تهرا م/۷۲۴۵//۱۳۴۸
نظر شما