یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی اصفهان از ۲۸ تا ۳۱ خرداد سال جاری در محل نمایشگاههای بین المللی واقع در پل شهرستان اصفهان برگزار میشود.
فریدون اله یاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تا کنون حضور بیش از ۶۰ مهمان خارجی در این نمایشگاه قطعی شده است و احتمال افزایش تعداد آنها تا روز برگزاری نمایشگاه وجود دارد.
وی کشورهایی که نمایندگان آنها در نمایشگاه بین المللی گردشگری اصفهان شرکت میکنند را اسپانیا، چین، مالزی، کویت، پاکستان، کوبا، ازبکستان، اندونزی، عراق، روسیه، مجارستان، اتریش، ترکیه، آلمان، سوئیس و افغانستان اعلام کرد.
اله یاری خاطرنشان کرد: از بین حدود ۱۴ شهر خواهرخوانده اصفهان نیز نمایندگان ۶ شهر یعنی بارسلون اسپانیا، شیان چین، کوآلالامپور مالزی، کویت، لاهور پاکستان و سن پترزبورگ روسیه در این نمایشگاه شرکت میکنند.
وی اظهار داشت: مهمانان خارجی نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی اصفهان از بخشهای مختلف مانند مدیریت شهری، فعالان گردشگری و آژانسهای مسافرتی و مقامهای دیپلماتیک هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان با بیان اینکه افتتاحیه نمایشگاه بین المللی گردشگری اصفهان همزمان با اختتامیه اجلاس مشترک ایران و روسیه یعنی در روز سه شنبه ۲۸ خرداد برگزار میشود، اضافه کرد: معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مراسم افتتاحیه حضور دارند و احتمال بازدید شرکت کنندگان در اجلاس ایران و روسیه مانند وزیر امور خارجه از نمایشگاه گردشگری وجود دارد.
پانزدهمین نشست مشترک ایران و روسیه روزهای ۲۶ و ۲۷ خرداد در تهران و روز ۲۸ همین ماه در اصفهان برگزار میشود.
عباس رضایی استاندار اصفهان با ارسال نامهای از محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه برای حضور در یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی اصفهان دعوت کرد.
آیین افتتاحیه این نمایشگاه نیز ۲۸ خرداد با حضور علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، غدا هیجاوی رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی برگزار خواهد شد.
یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با مشارکت فعالان گردشگری و صنایع دستی ۱۶ کشور خارجی، ایران و اصفهان از ۲۸ خرداد به مدت چهار روز برگزار میشود.
استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یک هزار و ۸۵۰ اثر ملی و هفت اثر ثبت جهانی) و افزون بر ۶۰۰ خانه تاریخی در کانون توجه علاقه مندان حوزه گردشگری، باستان شناسی، معماری و هنر است.
این استان یکی از بزرگترین مراکز تولید انواع مختلف صنایع دستی ایران بهشمار میرود و از دیرباز نیز گهواره هنرهای زیبا و صنایع دستی بوده است.
تزئینات آجری، کاشی کاری، گچ بری و انواع خط در آثار تاریخی اصفهان، از قرنها پیش تا دوره معاصر، بر اطراف و جوانب منارهها و داخل و خارج مساجد، قصرها و هنرهای زری دوزی و قلم کاری، ترمه و نقره کاری و زرنگاری و رونویسی انواع کتاب، قرآن و قطعات نگارگری و نقاشی جملگی به مرکزیت هنری اصفهان گواهی میدهند.
زرکشی، زربافی، گلابتون دوزی، منبت گلپایگان، پولک دوزی، زنجیره بافی، قالی بافی و نساجی از صنایع دستی اصفهان است.
۳۰۱۱/۶۰۲۶
نظر شما