محمد احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عمر برخی از شبکههای انتقال آب در شهرستان میناب که دربین مردم «گلستان» شناخته میشود به بالای ۳۰ سال می رسد اما عمر مفید شبکههای انتقال آب ۳۰ سال است.
وی در پاسخ به سئوال ایرنا در خصوص خطوط انتقال آب قدیمی هم پاسخ داد: این خطوط فرسوده در گذشته بوسیله جهاد سازندگی احداث شده اند که اکنون نیاز به اصلاح دارند، زیرا با توجه به شرایط در آن زمان رساندن آب بیش از اصول مهندسی مد نظر بوده است.
وی با بیان اینکه پایین رفتن سطح آب چاهها باعث بوجود آمدن مشکل کنونی شده، ادامه داد: علاوه بر بخش مرکزی سایر بخشها هم با درجه کمتر و بیشتر نسبت به یکدیگر با مشکل آب رو به رو هستند.
معاون استاندار هرمزگان ابراز داشت: از تانکرهای آب هم برای آبرسانی به روستاهایی که مشکل حادتری دارند استفاده میشود و چند حلقه چاه بر تعداد چاههای شهرستان افزوده شده که شامل سه حلقه در بخش مرکزی و یک حلقه در توکهور است.
احمدی خاطرنشان کرد: خط توزیع آب برخی روستاها هم دچار مشکل بوده که باعث شده آب به برخی محلهها نرسد که اصلاح این موارد هم در حال انجام است.
فرماندار ویژه میناب افزود: استاندار هرمزگان هم دستورهای لازم برای اختصاص ۲ خط انتقال آب مناسب برای روستاهای این شهرستان و شهر میناب از یکی از سدهای استان (سد سرنی) را صادر کرده است که امید میرود مجموع این اقدامها از مشکلهای شهرستان بکاهد.
به گزارش خبرنگار ایرنا در میناب، ۶ روستای بخش مرکزی این شهرستان ۲۶۹ هزار نفری که در فاصله ۹۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده از اردیبهشت با مشکل کمبود آب شرب رو برو هستند.
بر اساس اخبار منتشره، امام جمعه میناب در خطبههای نماز جمعه گفته بود: این شهرستان دچار مشکل بوده و مسؤولان قصد پیگیری ندارند.
۶۰۴۸/۳۲۱۹
نظر شما