منصور رضوانی جلال روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ۱۵ ماه گذشته تاکنون ۱۰۹ مجوز برای احداث دامداریهای سبک و سنگین صادر شده که برخی از این واحدها به مرحله تولید رسیده و برخی دیگر در ماههای آتی به بهره برداری می رسند.
وی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی مذکور ۵۳ مجوز گوسفند داشتی (مولد) با ظرفیت ۲۹ هزار و ۸۰۴ رأس و ۱۱ پروانه برای گوساله پرواری با ظرفیت ۲ هزار و ۱۶۵ رأس صادر شده که این دامداریها هنوز در مرحله احداث و دریافت تسهیلات هستند و دست کم ۵۰ درصد پیشرفت دارند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی همدان همچنین به بهره برداری رسیدن ۳۳ دامداری گوسفند داشتی و بره پرواری و ۱۲ دامداری گوساله پرواری اشاره کرد و افزود: این واحدها به تازگی به مرحله تولید رسیده و سالانه قادر به تولید ۱۳ هزار و ۸۶ رأس دام سبک و یک هزار و ۵۰۵ رأس دام سنگین هستند.
رضوانی جلال افزود: بی تردید با ورود دامداریهای تازه تأسیس به چرخه تولید، وضعیت گوشت قرمز استان بهبود یافته و نوسانات قیمت این فراورده دامی به تعادل میرسد.
وی شرط تحقق این موضوع را جلوگیری از خروج دام از همدان ذکر کرد و افزود: در چنین شرایطی برای حفظ تولیدات در داخل استان تمهیداتی اندیشیده شود.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان، پرورش دام پروسهای زمان بَر است و تا رسیدن به مرحله کشتار و توزیع به بازار مصرف زمان طولانی صرف میشود اما آثار آن به طور حتم در کاهش و ثبات قیمت بسیار اثر گذار است.
رضوانی جلال احیا دامداریهای تعطیل را از عوامل رونق گرفتن تولید گوشت قرمز در استان برشمرد و گفت: با حمایت دولت چندین واحد دامی به چرخه تولید بازگشته و در حال فعالیت هستند.
۷۵۲۷/۲۰۹۰
نظر شما