نوآوری در علوم انسانی تحول بزرگ اجتماعی را ایجاد می کند

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اکوسیستم‌های نوآوری، رشد و کارآفرینی در حوزه علوم انسانی زمینه‌هایی را برای تحول بزرگ اجتماعی در راستای ثروت آفرینی فراهم می کنند.

حسین سلیمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، با اشاره به رفع نیازهای جامعه توسط علوم انسانی اظهار کرد: اکوسیستم‌های نورآوری، رشد و فناوری در حوزه علوم انسانی نیز امکان فعالیت مؤثر دارد.

وی ادامه داد: جنس نوآوری در علوم انسانی با حوزه‌های فنی و مهندسی متفاوت است اما تأثیر و شبکه سازی آن تأثیر گذارتر است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی اضافه کرد: مهمترین شرکت‌های دانش بنیان در داخل و خارج کشور مثل بازاریابی، انتقال ایده، فروشگاه‌ها و مارکت های بزرگ و شرکت‌های خدماتی در حوزه علوم انسانی به خصوص مدیریت، اقتصاد، روانشناسی و جامعه شناسی است.

سلیمی توضیح داد: در علوم انسانی رشد نوآوری و کارآفرینی به تولید کالای فیزیکی محدود نیست بلکه شبکه‌های اجتماعی گسترده‌ای برای نوع جدیدی از خدمات اجتماعی را به وجود می‌آورد که باعث ثروت آفرینی بالا می‌شود و به تکنولوژی پیشرفته‌تری نیز احتیاج دارد.

وی با اشاره به مرکز رشد این دانشگاه گفت: مرکز رشد دانشگاه علامه طباطبایی حوزه پیوند بین علوم انسانی و تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات است. بسیاری از شرکت‌ها و شتاب دهنده های موفق در این مرکز مستقر هستند.

رئیس دانشگاه علامه با بیان اینکه جامعه علمی استارتاپ‌ها در حوزه علوم انسانی را باور کرده است، اظهار کرد: مرکز رشد دانشگاه با توجه به امکانات ویژه علمی و پژوهشی این دانشگاه به عنوان یک نهاد حمایتی و تسهیل کننده، با ارائه خدمات مشاوره، اعطای تسهیلات پیش رشد و خدمات آموزشی به شرکت‌های نوپا، فرآیند شکل گیری و رشد بنگاه‌های کوچک و متوسط دانش بنیان را تسهیل می‌کند و باعث تولید دانش، ثروت و انتقال تکنولوژی در جامعه می‌شود.

سلیمی ادامه داد: شرکت‌های پذیرش شده در مرکز رشد، پس از پیاده سازی ایده محوری و تجاری سازی، توسعه و تثبیت محصول در بازار، از مرکز رشد و نوآوری خارج شده و در سایر محیط‌های صنعتی و تجاری نظیر شهرک‌های صنعتی و شهرک‌ها، پارک‌ها، مراکز و مجتمع‌های فناوری به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند.

وی عنوان کرد: مقرر شده مرکز رشد در پردیس مرکزی دانشگاه و در دانشکده‌های مختلف گسترش پیدا کند تا دانشگاه علامه پس از مدتی به اکوسیستم رشد و نوآوری تبدیل شود.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: هر شرکت که ایده آنها مشخصاتی شامل تولید کار تازه، تعریف جدید از خدمات و کنش اجتماعی، ارتباط با حوزه‌های فناوری داشته باشد به چرخه آموزش، پژوهش، نوآوری، کارآفرینی و حل مشکلات اجتماعی وارد می‌شود. همچنین این مؤلفه‌ها به دلیل پیوستگی یکدیگر را بازتولید می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha