سیاوش ملکی فر روز چهارشنبه در گردهمایی مدیران توسعه فناوری و رؤسای مراکز رشد دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در سالن همایش رازی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی در کنار سایر خدمات خود برای شرکتهای دانشبنیان، نوپا و خلاق، از شتابدهندههای دانشبنیان نیز حمایت میکند، این صندوق ۷۰ درصد هزینه شتابدهنده را به مدت ۵ سال بدون وثیقه تأمین میکند.
وی بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت نیز مانند سایر شرکتهای دانش بنیان فناور میتوانند از خدمات صندوق از قبیل تسهیلات صندوق با نرخ ترجیحی، تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری و تسهیلات بانکی استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری در استانها مستقر است گفت :۳ صندوق پژوهش و فناوری در حوزه سلامت فعال است.
وی افزود: برای صندوقهای پژوهش و فناوری ۲۶۹ میلیارد تومان منابع مالی در قالب تسهیلات و ۹۰۰ میلیون تومان به صورت خط اعتباری در نظر گرفته شده است.
ملکی فر یادآور شد: صندوقهای پژوهش و فناوری غیر حوزه سلامت نیز میتوانند به شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت خدمات مالی ارائه دهند.
وی ادامه داد: در حوزه سلامت نیز صندوق به اخذ مجوز و استاندار داخلی و بینالمللی کمک میکند و اکنون در زمینه استاندارد محصول تا سقف ۲۰ میلیون و استاندارد صادراتی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان حمایت میشوند.
وی افزود: بسته حمایتی «همسرمایهگذاری» از دیگر برنامههای حمایتی صندوق است که در دستور کار قرار داده شده، بر این اساس صاحبان ایده در استارتاپها میتوانند با مراجعه به صندوقهای پژوهش و فناوری بخشی از منابع مالی خود را مشروط به انجام بررسی و تصویب نهایی تأمین کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: تاکنون ۱۵ استاندارد داخلی و خارجی برای اخذ مجوز توسط شرکتهای دانش بنیان و دریافت حمایتهای توانمندسازی از سوی این صندوق مصوب شده و بر روی سایت قرار گرفتهاست.
به گفته وی در حال حاضر اخذ استاندارد سی ای ( CE) نیز در لیست استانداردهای مورد تصویب صندوق قرار گرفته است.
نظر شما