۲۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۲۴
کد خبرنگار: 1677
کد خبر: 83361206
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

معاون استاندار: فعالیت احزاب سیاسی در کردستان سه برابر شده است
حسین خوش اقبال معاون استاندار کردستان

سنندج - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: فعالیت احزاب و تشکل های سیاسی در این استان از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون سه برابر شده است.

حسین خوش اقبال روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی روحانیان، معتمدان، فعالان سیاسی فرهنگی و اجتماعی و روحانیان استان با جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور اظهار داشت: دولت تدبیر و امید از ابتدای فعالیت خود نوید توجه به احزاب و تشکل‌های سیاسی را داد و این روند در استان کردستان با توجه به فرهنگ و آگاهی مردم این استان بیشترین نمود را داشته است.
وی اضافه کرد: در ابتدای فعالیت این دولت ۱۲ نمایندگی احزاب سیاسی وجود داشتند که این آمار هم اکنون به ۳۴ رسیده است. خوش اقبال با اشاره به اهمیت احزاب در پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران افزود: بهره گیری از توان احزاب برای عبور از شرایط بحرانی در زمان‌های مختلف یکی از نیازهای اساسی است.
وی یادآور شد: رأی رسیدن به این هدف افزایش ارتباط احزاب سیاسی با مسئولان در دستور کار قرار گرفته که در این راستا علاوه بر تشکیل خانه احزاب دیدارهای مختلفی با حدود ۶۰۰ تن از اعضای احزاب استان از سوی استاندار کردستان و معاونین انجام شده است.
خوش اقبال تاکید کرد: همچنین به منظور ارتباط تنگاتنگ با احزاب، استاندار کردستان چهار بار از شهرستان‌ها بازدید کرده و در هر بار جلساتی با احزاب داشته‌اند.


۵۷۴ انجمن مردم نهاد در کردستان فعال است
خوش اقبال در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور سامان‌های مردم نهاد در این نشست هم اندیشی گفت: هم اکنون در این استان ۵۷۴ انجمن مردم نهاد در زمینه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و امور خانواده فعال است.
وی افزود: استانداری کردستان در صدد است از تمام توان این تشکل‌ها در پیشبرد اهداف نظام و دولت در خدمت رسانی به مردم استفاده کند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان دانشگاهیان و روحانیان را از دیگر مهمانان این نشست اعلام کرد و یادآور شد: در سایه حضور این اقشار وحدت و یکپارچگی در این استان همواره حفظ شده است.

تدوین اساسنامه خانه احزاب کردستان ضرورت موفقیت آن است

نماینده خانه احزاب کردستان در این نشست با بیان اینکه تا کنون اساسنامه و آئین نامه این خانه تدوین نشده است اظهار داشت: تدوین آئین نامه باعث حرکت روبه جلو احزاب سیاسی در توسعه سیاسی استان است.

سید فواد حسینی اضافه کرد: با توجه به اینکه خانه احزاب کردستان در سال گذشته تشکیل شده هم اکنون از چالش‌های همراه شده که نداشتن ساختمانی مستقل از جمله آنهاست.

وی افزود: می‌توان در استانی مرزی همچون کردستان با فعال کردن نقش احزاب طبق قانون جمهوری اسلامی استان را به سمت توسعه بهتر با سرعتی ایده آل سوق داد.

کردستانی‌ها همواره مشارکتی بالاتر از میانگین کشور در انتخابات دارند

نماینده احزاب اصولگرایان در کردستان هم در این نشست هم اندیشی با اشاره به بینش سیاسی بالای مردم این استان اظهار داشت: کردستانی‌ها در ۳۷ دوره انتخابات به جز ۲ مورد مشارکتی بالاتر از میانگین را داشته‌اند.

مهدی عراقی افزود: اما در بیشتر موارد قلب مردم این استان پس از انتخابات مختلف به دلیل عدم اجرای طرح و تحقق وعده‌های انتخابات جریحه دار می‌شود.

وی با انتقاد از نحوه صیانت از آرای مردم کردستان در انتخابات اسفند ۹۴ گفت: مردم کردستان در این انتخابات نیز مثل همیشه به دعوت رهبر معظم انقلاب در انتخابات شرکت کردند اما برخی از این آرا صیانت نکردند.

عراقی گفت: بارها بعد از انتخابات بیانیه صادر شد اما کسی به آنها توجه نکرد و امسال نیز احزاب اصولگرا بهمن امسال با ارسال نامه‌ای خواستار تجمع در این خصوص می‌شوند تا بلکه مسئولان مربوط جوابی برای آنان داشته باشند.

کردستان ویترین وحدت جمهوری اسلامی است

نماینده احزاب اصلاح طلب نیز در این نشست هم اندیشی گفت: کردستان به عنوان ویترین وحدت جمهوری اسلامی است و همواره باعث وحدت و همگرایی احزاب سیاسی و ملت هستند.

محمد کریم اسد بیگی اظهار داشت: مهمترین توانایی مردم کردستان سرمایه‌های مردمی آن است و انتظار می‌رود که توجه بیشتری در فرصت سازی و واگذاری فرصت‌ها به فرهیختگان این استان انجام دهد.

وی افزود: مردم کردستان قدردان دولت در انتخاب مدیران بومی و اهل سنت در مدیریت‌های استان هستند و اما انتظار دارند ار این افراد در مدیریت‌های کشور و منطقه‌ای در سایر استان‌ها نیز استفاده کنند.

اسد بیگی گفت: انتخاب مدیران اهل سنت در کشور به منزله تفرقه در بین جامعه نیست بلکه به معنی توجه یکسان به تمام افراد است.

وی اضافه کرد: انتخابات آزاد برابر قانون را از فرصت‌های جمهوری اسلامی در جامعه است انتظار می‌رود در سال جاری این مهم با فرصت سازی بیشتری به تمام آحاد جامعه برگزار شود.

روحانیان اهل سنت ۵۲ شهید تقدیم انقلاب کرده‌اند

نماینده جامعه روحانیت کردستان در این نشست هم اندیشی نیز اظهار داشت: روحانیان اهل سنت استان از ابتدای انقلاب اسلامی همواره در خط رهبری بوده‌اند و با تبعیت از فرمایشات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در مسیر وحدت جامعه اسلامی گام برداشته‌اند.

ماموستا اقبال بهمنی افزود: آنان در این مسیر نه تنها احزاب سیاسی معاند نظام را طرد کرده‌اند بلکه ۵۲ تن از این افراد در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل شده‌اند.

وی اظهار داشت: پس از این نیز مطیع اوامر رهبر معظم انقلاب هستند و در جریان‌های سیاسی مشارکتی بالا خواهند داشت.

بعد بین المللی دانشگاه‌های کردستان تقویت شود

نماینده دانشگاهیان و دانشجویان در این نشت هم اندیشی نیز با اشاره به اینکه استان کردستان از اعتبارات وزارت علوم کم‌ترین سهم را در کشور دارد افزود: انتظار می‌رود در راستای افزایش این سهم بعد بین المللی دانشگاه‌های استان تقویت شود.

رحمت صادقی اظهار داشت: علاقه مندی دانشجویان اقلیم کردستان عراق پتانسیلی برای تقویت بعد بین المللی دانشگاه‌های این استان است.

وی افزود: کردستان به دلیل داشتن دانشگاه‌های دولتی کم با یک میلیون ۶۰۰ هزار نفر جمعیت امسال سهم یک هزار و ۱۹۰ میلیارد ریالی از وزارت علوم دارد اما استانی همانند یزد با یک میلیون با یک میلیون نفر جمعیت سهمی ۲ هزاز میلیارد ریالی دارد.

۳۰۳۴/۹۱۰۲
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha