قائم مقام ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد قم، در این آئین شبکه سازی مساجد را یکی از موضوع های مهم ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی دانست و گفت: مساجد فاقد کانون فرهنگی هنری در صورت درخواست مجوز ایجاد این کانون برای آنها صادر می شود.
حجت الاسلام اسدالله کریمی با بیان اینکه پایگاه اطلاعاتی مساجد استان در حال نهایی شدن است گفت: اطلاعات، مقدمه هر برنامه ریزی صحیح و دقیق است به همین دلیل داشتن آمار و اطلاعات جامع از وضعیت کانون های فرهنگی هنری مساجد، زمینه ساز برنامه ریزی دقیق در این زمینه است.
وی با بیان اینکه با راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی مساجد قم، تمام گزارش کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در قالب یک نرم افزار موبایلی قابل دسترسی است گفت: این آمار در سطح بندی کانون های فرهنگی هنری مساجد نقش مهمی ایفا می کنند.
کریمی با بیان اینکه ۳۰ مسجد در قالب طرح پایگاه نشاط سال گذشته با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری قم تجهیز شد ادامه داد: حمایت از کانون های فرهنگی هنری تنها بر اساس ارزیابی و عناوین برنامه های مساجد خواهد بود به همین دلیل باید تمام کانون ها نسبت به ارسال عناوین برنامه های خود به این ستاد اقدام کنند.
معاون فرهنگی، هنری و آموزش ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد قم نیز در این آیین با اشاره به آغاز طرح چهل چراغ در مساجد استان، گفت: در این طرح که با همکاری مدیران حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود، مربیان قرآنی به چهل مسجد استان اعزام می شوند.
حجت الاسلام سید احمد موسوی، اجرای طرح نماز یاوران در مساجد را یکی از طرح های موفق در مساجد دانست و ادامه داد: در مساجدی که این طرح در آنها اجرا شده است، شاهد حضور پرشور نوجوانان در مساجد هستیم.
وی ادامه داد: مقابله با آسیب های اجتماعی، تلاش برای ارتقای درسی دانش آموزان فعال در مساجد، برگزاری نشست های سبک زندگی، یادواره شهدا، دیدار با خانواده شهدا و گروه های هنری از جمله اقدام های فرهنگی، هنری و علمی مورد تاکید در مساجد است.
موسوی با اشاره به اینکه جشنواره تئاتر بچه های مسجد اسفند ماه امسال برگزار می شود گفت: برگزاری اردوی مشهد مقدس، تخفیف بلیت استخر و پارک، دوره تخصصی مداحی، مسابقات فرهنگی و هنری و فعالیت گروه های هنری در مساجد از جمله اقدام هایی است که برای غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد قم برنامه ریزی شده است.
معاون امور جوانان هلال احمر قم نیز در این آیین، هلال احمر را بزرگترین سازمان مردم نهاد در دنیا دانست و گفت: تهیه جهزیه، جمع آوری کمک های مردمی برای کمک به آسیب دیدگان و کار جهادی در حوادث از جمله اقدام های هلال احمر در سراسر کشور است.
سید حسن حسینی بیان اینکه هلال احمر قم علاوه بر آموزش، آمادگی جذب و عضویت جوانان داوطلب و فعال مساجد را دارد، ادامه داد: آموزش عمومی و خودامدادی در حوادث مختلف طبیعی و غیرطبیعی و همچنین آموزش امداد به مصدومان از جمله وظایف هلال احمر است که به صورت رایگان توسط این نهاد انجام می شود.
وی با بیان اینکه ۲ مرکز ثابت هلال احمر در قم وجود دارد گفت: هلال احمر استان این آمادگی را دارد تا به صورت رایگان آموزش های امدادی و خودامدادی را به جوانان فعال در کانون های فرهنگی هنری مساجد ارائه دهد.
۷۴۰۴/ ۱۱۷۵
نظر شما