علی حسنی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزون بر ۸۰ درصد از استخرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این شهر و بقیه در دیگر شهرستانهای استان خراسان رضوی دایر است.
وی اضافه کرد: سه مورد از استخرهای خراسان رضوی در قالب مجموعهها و پارکهای آبی بزرگ فعالیت میکنند و بقیه استخرهایی هستند که یا به صورت مستقل دایرند و یا در هتلها استقرار دارند.
مدیر گروه بهداشت محیط حرفهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کمتر از ۲۰ درصد از استخرهای فعال در خراسان رضوی ویژه زنان و یا مردان است و بقیه استخرها در شیفتهای چرخشی مشترک بین زنان و مردان فعالیت می کنند.
حسنی افزود: استخر مشترک برای زنان و مردان در صورت رعایت بهداشت فردی و متناسب بودن جمعیت پذیرش شونده در استخر و مطلوب بودن سیستم تصفیه آن، مشکل ساز نیست.
وی ادامه داد: طبق نظارتهای انجام شده که به دو صورت خود اظهاری (آزمایشهای روزانه کیفیت و بهداشت آب توسط متولیان استخرها) و هم چنین بازدید کارشناسان بهداشتی صورت میگیرد در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد از استخرها در خراسان رضوی وضعیت مطلوبی به لحاظ بهداشتی دارند.
مدیر گروه بهداشت محیط حرفهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته از مجموع هزار و ۵۵۰ بازدید انجام شده از استخرها و مجموعههای آبی استان خراسان رضوی ۲۳۹ مورد اخطاریه گرفته اند که ۲۱ مورد به دادگاه معرفی شدند و ۱۶ مورد نیز مهر و موم شده اند.
حسنی موارد بازرسی شده را شامل وضعیت سرویسها، متناسب بودن دوشها و مواد شوینده مصرفی، تهویه استخر، وضعیت کلرزنی و بوی گاز کلر، وضعیت بوفهها و خدمات ارائه شده، کیفیت آب استخر به لحاظ دما و PH، شفافیت آب، بار میکروبی و کیفیت شیمیایی آب، بهداشت فردی کارکنان، شرایط محیطی و ساختمانی، فعال بودن واحد کمکهای اولیه و اورژانس عنوان کرد.
وی ادامه داد: استخرهای شنا محل مناسبی برای انتقال بیماریهای عفونی و پوستی و علائم شایعی مانند سوزش چشم، خارش چشم و خشکی پوست است لذا توجه به بهداشت آب استخرهای شنا در ارتباط با کیفیت میکروبی و شیمیایی مورد تاکید است.
حدود پنج میلیون نفر از جمعیت شش میلیونی استان خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده و بقیه زیرپوشش دانشگاههای علوم پزشکی نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه، تربت جام و گناباد هستند
۳۰۲۷ /۱۹۲۲
نظر شما