اسماعیل غنیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ظرفیت های قابل توجهی برای توسعه و اشتغال در استان وجود دارد که تاکنون مقدار ناچیزی از آن برای کاهش آمار بیکاری به کار گرفته شده است.
وی خاطر نشان کرد: توسعه استان سمنان در گرو بهره مندی از تمام ظرفیت ها است که باید برای کاهش نرخ بیکاری از این منابع به صورت اصولی استفاده شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: در سال ۹۵ متوسط آمار بیکاری در استان دست کم ۱۰ درصد بود که این آمار اکنون به ۶.۶ درصد کاهش یافته است.
غنیان تصریح کرد: حمایت دستگاه های اجرایی از بخش خصوصی و فعالان اقتصادی از راهکارهای موثر برای افزایش اشتغال در استان است.
وی اضافه کرد: برای سالجاری ایجاد اشتغال برای دست کم ۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر برنامه ریزی شده است که با هم افزایی دستگاه های اجرایی این طرح تعهد آور محقق می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان ادامه داد: در سال های گذشته تمامی طرح های تعهدی سمنان در بحث ایجاد اشتغال محقق شد و در چهار سال گذشته دست کم برای ۴۵ هزار نفر در استان شغل ایجاد شد.
سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد، در کشاورزی بیش از ۱۴ درصد و تولید ناخالص این استان با رقمی حدود ۱۸.۲ درصد مربوط به بخش کشاورزی و حدود ۲۲ درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
۷۳۳۹/۷۴۰۸