۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۲
کد خبر: 83364290
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

واکنش زنگنه به اظهارات جلیلی بر سرفروش نفت در سال های تحریم

تهران- ایرنا- اظهارات سعید جلیلی درباره فروش نفت در سال های تحریم، 91 و 92 که با واکنش زنگنه وزیر نفت همراه بود، مورد توجه و بررسی در رسانه های داخلی اقرار گرفته است.

به دنبال اظهارنظرهای اخیر سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگوی ویژه خبری مستند که گفته بود «در سال‌های ۹۱ و ۹۲ با وجود تحریم‌ها ماهانه یک تا ۱.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات به فروش می‌رفت»، بیژن زنگنه، وزیر نفت در پاسخ به جلیلی در توئیتی نوشت: اینجانب در تاریخ ۱۳۹۸/۳/۱۹ از جناب آقای رئیس جمهوری کتباً درخواست کرده‌ام و هم اینک نیز به‌طور عمومی این درخواست را تکرار کرده و اعلام آمادگی می‌کنم که برای روشن شدن میزان اعتبار و صحت ادعاهای جناب آقای دکتر جلیلی، جلسه‌ای با حضور اینجانب و ایشان در شورای عالی هماهنگی اقتصادی یا هر مرجع دیگری گذاشته شود تا پس از شنیدن سخنان دو طرف، مسولان کشور به قضاوت بنشینند. این گونه که رایج شده افراد متأسفانه یک طرفه، به محاکمه غیابی مسئولان وزارت نفت می‌پردازند، از هیچ منظری (نه شرعی و نه عرفی) عادلانه و موجه نیست. جلیلی هم ضمن پذیرش درخواست زنگنه برای مناظره، در پاسخ به وزیر نفت تصریح کرد: چرا باید از پاسخی که به آمریکا داده می شود و قابلیت های کشور را به رخ دشمن می کشد، وزیر نفت برآشفته شود؟!

دو نگاه متفاوت رسانه ای به این موضوع ۱- برخی تلاش دارند زنگنه را ضعیف جلوه داده و از وزارت خلع کنند ؛۲- زنگنه به جای تمرکز بر دور زدن تحریم‌ها، به دنبال چالش با کارشناسان داخلی است. به گزارش گروه نشریات خبری، بررسی روزنامه‌ها، تارنماها و خبرگزاری‌های داخلی نشان می‌دهد افزون بر این موضوع مهم که مورد توجه ۲ طیف رسانه ای قرار گرفته، دستگیری مدیر مالی وزارت نفت و انتقاد از عملکرد این وزارتخانه از دیگر محورهای مطرح شده از سوی آنها است.

رسانه های اصلاح طلب

گزاره های به کار رفته در اخبار و گزارش‌های رسانه‌های نزدیک به جریان اصلاح طلب عبارتند از: فشار بر زنگنه این روزها به شدت بالا گرفته؛ در مجلس برخی تلاش دارند زنگنه را ضعیف جلوه داده و از وزارت خلع کنند؛ پای بازیگر جدیدی به عرصه جدل با زنگنه باز شده است؛ تکاپوهای شدید حامیان جلیلی در کانون توجه محافل رسانه ای با توجه به درخواست زنگنه؛ بیژن نامدار زنگنه این روزها در دو جبهه می جنگند؛ زنگنه تصمیم خود را گرفته و می خواهد یک بار برای همیشه تکلیف خود را با ادعاهای موجود روشن کند؛ حمله به زنگنه با چند هدف دنبال می‌شود؛ دسته ای در پی تخلیه اطلاعاتی مقامات وزارت نفت هستند؛ حمله به دولت با اسم رمز «نفت؛ اتاق فکر مخالفان دولت و به ویژه زنگنه هر روز حملات خود به دولت را از این طریق شدت می‌بخشند؛ وقتی غیر نفتی ها درباره نفت حرف می زنند این اشتباهات ممکن است رخ دهد؛ دلواپسان با متهم کردن زنگنه به‌دنبال تخریب دولت هستند؛ جدال زنگنه و جلیلی؛ جوابیه‌ای که سعید جلیلی خطاب به زنگنه می‌نویسد یک نکته مانند یک چراغ قرمز خودنمایی می‌کند.

انتقاد به وزیر نفت از سوی جلیلی و عملکرد این وزارتخانه‌

-در بخشی از مطلب روزنامه آفتاب یزد آمده است: فشار بر زنگنه این روزها به شدت بالا گرفته است. از یک سو در مجلس برخی تلاش دارند وی را ضعیف جلوه داده و از وزارت خلع کنند و از سوی دیگر و در میان همه چالش های موجود، پای بازیگر جدیدی به عرصه جدل با زنگنه باز شده است؛ بازیگری که می گوید وزارت نفت در فروش نفت کم کار است و البته در این میان برخی جریان های رسانه ای نیز از ایجاد جدل و خط آتش میان این دو مسئول استقبال کرده و خواستار میزبانی مناظره طرفین شده اند. همه چیز از آنجا آغاز شد که بیژن نامدار زنگنه، سعید جلیلی را به مناظره دعوت کرد و این دعوت با پاسخ مثبت طرف مقابل مواجه شد. حالا باید منتظر ماند و دید آیا دستور برگزاری جلسه مشترک صادر می شود یا مناظره عمومی؟ هنگامی که جلیلی درخواست بیژن نامدار زنگنه را برای مناظره پذیرفت، تکاپوهای شدید حامیان جلیلی در کانون توجه محافل رسانه ای قرار گرفت. با این حال حامیان زنگنه تحلیل متفاوتی دارند. آنها می گویند بیژن نامدار زنگنه این روزها در دو جبهه می جنگند؛ یکی برای پیدا کردن مشتری های واقعی نفت ایران و دیگری پاسخ به منتقدان دلواپس پرسر و صدا. درگیر و دار مشکلات حادی که این روزها برای وزیر نفت ایجاد کرده اند گویا جدی ترین منتقد او سعید جلیلی است. زنگنه اما تصمیم خود را گرفته و می خواهد یک بار برای همیشه تکلیف خود را با ادعاهای موجود روشن کند.

-روزنامه آرمان نوشت: در غوغای تحریم‌های همه‌جانبه، وزارت نفت به‌عنوان اصلی‌ترین هدف، در خط مقدم نبرد با دشمن خارجی قرار گرفته است. نکته‌ای که مخالفان دولت به آن توجهی ندارند و هر روز با یک ادعای جدید، فعالیت‌ها و اقدامات آن وزارتخانه را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند. حمله به زنگنه با چند هدف دنبال می‌شود؛ برخی مخالفان، با نگاه به انتخابات مجلس در اسفند ماه سال جاری و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ به دنبال فشار حداکثری برای شکست سیاست‌های اقتصادی دولت روحانی هستند. دسته دوم را می‌توان افرادی دانست که به دنبال سهم‌خواهی از دورزدن تحریم‌ها و کسب ثروت‌های میلیارد دلاری از طریق فروش این کالای ملی هستند. اما دسته سوم نیز که وزیر نفت در اظهارات خود بدان اشاره کرده است در پی تخلیه اطلاعاتی مقامات وزارت نفت و اجبار آنها به شفاف‌کردن شیوه و مسیرهای معاملات نفتی هستند تا با همکاری نزدیک با آمریکا، تمامی راه‌های فروش نفت ایران را مسدود سازند. اما دسته چهارم نیز از افرادی تشکیل شده است که ناآگاهانه، بازیچه سه دسته دیگر قرار گرفته و هر بار با یک نمایش جدید در رسانه‌ها حاضر شده و ضرباتی را به زنگنه و وزارت نفت وارد می‌کنند.

-روزنامه ابتکار با تیتر «حمله به دولت با اسم رمز «نفت» می نویسد: با وجود اینکه شاخص‌هایی که ما امروز در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی داریم، در هیچ مقطع زمانی نداشته‌ایم، اما اتاق فکر مخالفان دولت و به ویژه زنگنه هر روز حملات خود به دولت را از این طریق شدت می‌بخشند. درواقع حملات مخالفان زنگنه بیش از آنکه معطوف به عملکرد او در وزارت نفت باشد، به مقاومت وی در مورد شیوه فروش نفت در دوران تحریم و کوتاه کردن دست واسطه‌ها است؛ امری که اجازه ورود بابک زنجانی‌ها به نفت و فسادهای گسترده در این حوزه را نمی‌دهد.آنها بحث فروش پایین نفت را پیش می‌کشند، درحالی که ما در دولت احمدی‌نژاد که اتفاقاً همین منتقدان امروز حامی آن بودند، از این کمتر هم فروش داشته‌ایم. آنها از رویکرد محتاط زنگنه در فروش نفت ایراد می‌گیرند در حالی که وزیر نفت با این روش جلوی ظهور افرادی همچون بابک زنجانی‌ها و کاسبان تحریم را در بازار نفت گرفته است و تمام تلاشش را کرد تا دوباره شاهد فسادهایی از آن دست در وزارت نفت نباشیم. حمله‌کنندگان به زنگنه که بسیاری از آنها نمایندگان تندرو جریانی خاص هستند که تا دیروز ظریف را مورد حمله خود قرار می‌دادند اخیراً تمام تلاش خود را برای از پای درآوردن زنگنه به کار گرفته‌اند. آنها بارها طرح استیضاح وزیر نفت را تدوین کرده و اصرار کرده‌اند تا اعلام وصول شود.همین مخالفان حتی در راستای این خواسته خود به شایعه علیه زنگنه نیز روی آورده‌اند.این تخریب‌ها تا جایی پیش رفته است که اخیراً سعید جلیلی از مخالفان جدی وزیر نفت که همیشه حملات تندی به زنگنه داشته است در اظهار نظری مدعی شده است که صادرات نفت ایران در اوج تحریم‌های سال ۹۱ و ۹۲ حتی بیش از ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز بوده است.

-محمد علی خطیبی مدیر اسبق امور بین‌الملل شرکت ملی نفت در گفت و با خبرانلاین در پاسخ به سوالی که آقای جلیلی که ما در سال های ۹۱ و ۹۲ حدود یک و نیم میلیون بشکه نفت صادر می کردیم. اظهار داشت: نه. این طور نیست. ما در آن دوره هم نفت خام صادر می کردیم، هم نفت کوره و هم میعانات گازی. شاید منظور کل این رقم است. البته وقتی غیر نفتی ها درباره نفت حرف می زنند این اشتباهات ممکن است رخ دهد. حتی یک بار می گفتند ماهانه یک تا یک و نیم میلیون بشکه نفت صادر می کردیم، خوب صادرات این رقم در ماه که خیلی کم است. در ضمن همان طور که گفتم تحریم صادرات نفت را به حدود ۵۰۰ هزار بشکه رسانده بود و بعد دوباره تا مرز یک میلیون بشکه به صورت متوسط پیشروی کرد. این افزایش دو برابری هم تحت تاثیر اقدامات صورت گرفته و به جان خریدن ریسک بود. در جریان تحریم قبلی نام چهار مدیر در فهرست تحریم های آمریکا قرار گرفت که یکی از آنها من بودم. هنوز هم در این فهرست هستم. پس می بینید ریسک کار بالاست. داستان فقط مدیریت نیست، ماجرا ریسک پذیری مدیران هم هست.

-روزنامه ایران عنوان داشت: چند وقتی است که فشارهای زنجیره‌ای بر وزیر نفتِ دولت روحانی وارد می‌شود. یک روز خبر کذب وجود دستگاه پوز در دفتر وزیر با هدف گرفتن وجه از مراجعان و پیمانکاران، دیگری استیضاح وزیر ۶۷ ساله که بیشترین روزهای زندگیش را در حوزه نفت سپری کرده است و دیگری برکناری وزیر به علت چالش بین زنگنه و رئیس جمهوری است. اتهام دیگری که اخیراً به بیژن زنگنه زده شده ناکارآمدی وزارت نفت در فروش نفت و البته قیاس آن با دولت احمدی‌نژاد است. دلواپسان با متهم کردن زنگنه به‌دنبال تخریب دولت هستند و می‌خواهند مردم را به دولت و فعالیت‌هایی که در این شرایط تحریم سخت انجام می‌دهد، بی‌اعتماد کنند. «سعید جلیلی» که در دولت احمدی‌نژاد دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای بود و اکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است در حساب توئیتر خود نوشت: «در سال‌های ۹۱ و ۹۲ با وجود تحریم‌ها ماهانه یک تا ۱.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات به فروش می‌رفت.»

-با اعلام اینکه مخالفان دولت می‌گویند نفت را ۳۰ درصد زیر قیمت بفروشید روزنامه اعتماد می نویسد: یکی از حوزه‌هایی که مخالفان دولت خیلی روی آن مانور می‌دهند، وزارت نفت است. تنها راهکاری که مخالفان دولت در این حوزه مطرح می‌کنند، این است که چون در فروش نفت با مشکل روبه‌رو هستیم، بیاییم و دوباره ساز و کار فروش نفت در بازار غیررسمی و مافیایی دنیا را از سر بگیریم و دوباره به دوران بابک زنجانی‌ها برگردیم. اعتماد افزود: مردم باید ماهیت مخالفان دولت را بدانند. باید از جنس مخالفت‌های‌شان مطلع باشند. باید بدانند که راهکارشان در ازای مخالفت‌ها چیست؟ وگرنه صِرف مخالفت کردن که کاری ندارد! هر کسی می‌تواند پا روی پا بگذارد و بگوید دولت درست عمل نکرده است. باید از آنها بخواهیم پیشنهاد بدهند و اگر راهکار عملی درست و درمانی دارند آن را تبیین کنند. چیزی که تاکنون نشان داده‌اند، فاقد آن هستند.

جوابیه ی جلیلی خطاب به زنگنه

روزنامه اعتماد با تیتر «جدال زنگنه و جلیلی» می نویسد: در میان جوابیه‌ای که سعید جلیلی خطاب به زنگنه می‌نویسد یک نکته مانند یک چراغ قرمز خودنمایی می‌کند و آن پی‌نوشت این جوابیه است. او در این پی‌نوشت می‌نویسد: «از آنجا که یک توییت مبنای پاسخ وزیر محترم نفت قرار گرفته، مجدداً یادآور می‌شود در توییتر حساب کاربری ندارم.» سعید جلیلی در حالی حساب کاربری‌اش را در توییتر تکذیب می‌کند که این حساب کاربری در سال ۲۰۱۳ ایجاد شده است و در طول این ۵ سال بارها و بارها رسانه‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب اخباری را از قول این حساب کاربری منتشر کرده‌اند اما در تمام این مدت حتی یک‌بار هم کسی به یادش نمی‌آید که جلیلی آن را تکذیب کرده باشد یا بگوید حساب کاربری ندارد. مضاف برآنکه در میان دنبال‌کنندگان این صفحه همقطاران سعید جلیلی از جمله مرتضی آقاتهرانی، علیرضا زاکانی، سیدمحمد حسینی و… هم دیده می‌شوند و این جای سوال است آیا جلیلی حتی به دوستانش هم نگفته است که توییتر ندارد.

دستگیری مدیر مالی وزارت نفت

روزنامه اعتماد گزارش داد: این خبر به سرعت در خبرگزاری‌ها و شبکه‌های اجتماعی دست به دست و دستاویزی شد برای کسانی که تلاش دارند، زنگنه را وادار به استعفا کرده یا نمایندگان مجلس را مجبور به استیضاح این وزیر کنند. به همین دلیل هم بود که آنها با انتشار این خبر و اظهارنظرهایی نظیر این توییت «مدیر مالی وزارت نفت لحظه فرار از کشور دستگیر شد، بحث کارتخوان مساله‌دار دفتر زنگنه هم هنوز حل نشده، حالا رقابت بین «مجلس» و «دولت» هست که کدام یکی زودتر نسخه وزیر پرحاشیه دولت را می‌پیچند شاید هم باید منتظر «مجلس نو» ماند!» سعی کرده بودند در کنار تخریب وزارت نفت، برای کاندیداهای نمایندگی انتخابات مجلس سال جاری هم تبلیغ کنند. اما کسانی که سعی در سوءاستفاده از این خبر داشتند، توجه نکرده بودند که در ساختار اداری وزارت نفت، «مدیر مالی» وجود ندارد. نکته‌ای که وزارت نفت با اشاره به آن خبر دستگیری مدیرمالی «وزارت نفت» را تکذیب کرد. این وزارتخانه در واکنش به انتشار این خبر اعلام کرد: «در ساختار اداری وزارت نفت عنوان «مدیر مالی» وجود ندارد و خبر منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر «دستگیری مدیر مالی وزارت نفت در هنگام خروج از کشور» کاملاً کذب و ساخته و پرداخته کسانی است که ماهیت آنها برای افکار عمومی و نهادهای مسوول شناخته شده است.»

اعلام میزبانی دانشگاه علامه برای مناظره جلیلی و زنگنه

به گزارش نامه نیوز، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه با ارسال نامه‌ای آمادگی خود را جهت میزبانی از مناظره بیژن نامدار زنگنه و سعید جلیلی عضو شورای عالی امنیت ملی ایران در این دانشگاه اعلام کرد.

متن این نامه به زنگنه شرح زیر است: «شرایط امروز جمهوری اسلامی ایران در عرصه داخلی و بین‌المللی به مدیریت جهادی در حوزه نفت و گاز به عنوان یکی از مهم ترین منابع درآمدی کشور نیازمند است و توجه به این مهم در سطوح کلان و اجرایی ذیل یک فرایندشفاف و کارآمدی سیاست ها، همواره از دغدغه های جامعه علمی و دانشجویی بوده است؛ لذا با توجه به نامه جنابعالی در رابطه با برگزاری جلسه ای جهت مناظره و رفع شبهات و مباحث مرتبط با وزارت نفت؛ انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی اعلام می‌کند آمادگی دارد از مناظره شما و آقای دکتر سعید جلیلی در دانشکده اقتصاد این دانشگاه میزبانی به عمل آورد. امیدواریم که با حضور خود دریکی از قطب های علمی اقتصاد کشور یعنی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی از بیانات طرفین استفاده گردد و مورد قضاوت علمی و کارشناسی نخبگان اقتصاد کشور قرار گیرد».

رسانه های اصولگرا

در ادامه به برخی از عبارت‌های به کار رفته در گزارش‌های رسانه‌های نزدیک به جریان اصولگرا اشاره می‌شود: زنگنه به جای تمرکز بر دور زدن تحریم‌ها، به دنبال چالش با کارشناسان داخلی است؛ آقای زنگنه! آمار سخن می‌گویند؛ ضعف مدیریت و انفعال مدیران نفتی کشور؛ ادعای زنگنه درباره عملکرد بهتر دولت یازدهم نسبت به دولت دهم در دور زدن تحریم‌های نفتی هم کذب و خلاف واقع بوده است؛ عملکرد وزارت در کل راضی‌کننده نیست؛: اصلاً تیم حاضر در وزارت نفت علاقه‌ای به فروش نفت ندارد؛ تعدادی از مسئولان نفتی وابسته به آقای زنگنه کار خود را تمام شده می‌دانند، لذا به فکر غارت اموال بیت‌المال افتاده اند.

انتقاد به وزیر نفت از سوی جلیلی و عملکرد این وزارتخانه

-با توجه به واکنش بیژن زنگنه وزیر نفت نسب، به اظهارات جلیلی خبرگزاری فارس نوشت: وزیر نفت به تازگی اظهارات عجیبی درباره زیر سؤال بردن شدت تحریم‌ها در دولت دهم مطرح کرده وبه جای تمرکز بر دور زدن تحریم‌ها، به دنبال چالش با کارشناسان داخلی است که همین موضوع ابهاماتی را درباره توانایی او برای مواجهه با تحریم‌ها بوجود آورده است. فارس افزود: در مجموع، انتظار می‌رود وزیر نفت به جای تلاش برای تخفیف دادن غیرواقعی تحریم‌های نفتی دوره قبل و عملکرد مسئولان وقت، بر روی وظیفه اصلی این وزارتخانه در شرایط فعلی یعنی مقابله با تحریم‌های نفتی آمریکا با استفاده از تمامی ابزارهای موجود تمرکز نماید.

-روزنامه فرهیختگان با عنوان «آقای زنگنه! آمار سخن می‌گویند» می نویسد: برآیند آمارهای ارائه‌شده از سوی بانک مرکزی و آمارهای منابع خارجی از میزان فروش نفت ایران، به‌خوبی گویای ضعف مدیریت و انفعال مدیران نفتی کشور درخصوص کاهش آمار صادرات نفت و در نتیجه کاهش درآمدهای نفتی کشور است. اگرچه به گفته بیژن زنگنه، ارقام مطرح‌شده از زبان سعید جلیلی درخصوص میزان صادرات نفت کشور در سال‌های ۹۱ و ۹۲ که ایران با شدیدترین تحریم‌ها روبه‌رو بود، غیرواقعی و غیررسمی است، اما آمارهای رسمی نشان می‌دهد گویا وزیر نفت در محاسبات خود واقعیت امر را نادیده گرفته و دقت نظر کافی نداشته است. مضاف بر اینکه به‌رغم وعده وزیر مبنی‌بر جلوگیری از ظهور بابک زنجانی‌های دیگر در کشور، اما به‌نظر می‌رسد وزیر نفت نظارت کافی بر عملکرد مدیران زیرمجموعه خود نداشته و بدیهی است که اگر مدیر فراری، موفق به فرار از کشور می‌شد بار دیگر و در سایه غفلت مدیران، بیت‌المال به تاراج می‌رفت و اصل ماجرا در میان بگومگوهای جلیلی و زنگنه مسکوت باقی می‌ماند.

-تارنمای مشرق نیوز می نویسد: به دنبال انتشار خبری که مایه آبروریزی برای مسئولان عالی وزارت نفت دولت روحانی محسوب می‌شود، زنگنه در اقدامی عجیب دست به نامه‌نگاری علیه سعید جلیلی زده است که اخیراً گفته بود در دوره قبلی تحریم‌ها هم کشورمان توانست سطح قابل قبولی صادرات نفت داشته باشد. اما برخلاف ادعای زنگنه، آمار رسمی وزارت نفت که توسط بانک مرکزی منتشرشده، نشان می‌دهد در سال‌های ۹۰ و ۹۱ و ماه‌های ابتدایی سال ۹۲ و قبل از روی کار آمدن دولت روحانی، آمار صادرات نفت کشور در سطح بالاتری از عملکرد دولت یازدهم بوده است. مشرق افزود: بنابراین ادعای زنگنه درباره عملکرد بهتر دولت یازدهم نسبت به دولت دهم در دور زدن تحریم‌های نفتی هم کذب و خلاف واقع بوده است. اکنون که آمار وزارت نفت و بانک مرکزی، ادعای زنگنه را تکذیب می‌کند، باید دید آیا دولت با فشار به عبدالناصر همتی رئیس‌کل بانک مرکزی، وی را مجبور می‌کند آمار صادرات نفت را هم همچون آمار تورم سانسور کند یا خیر؟

-به گزارش خبرگزاری دانشجو، حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه امروز نوک پیکان تحریم‌ها به سمت نفت است، گفت: ما با آقای زنگنه اختلاف‌نظر جدی داریم و در دو خط مختلف هستیم و نسبت به برخی مسائل مدیریتی و انتصابات انتقاد جدی داریم.

-به گزارش سایت جهان نیوز، مجید ناصری‌نژاد، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: آقای زنگنه سابقه زیادی به عنوان وزیر در وزارت نفت را دارند و انتظار می‌رفت با تجربه‌ای که در اختیار دارند عملکرد مناسبی در این زمینه داشته باشند اما آنچه اتفاق افتاد و شاهد هستیم با توقعی که از وزیر نفت داریم فاصله زیادی دارد. وی با بیان اینکه راه‌های دور زدن تحریم‌ها وجود دارد و نباید با تهدید دشمن ترسید و تسلیم شد، تاکید کرد: عملکرد وزارت در کل راضی‌کننده نیست و انتظار می‌رود نسبت به اصلاح رویه اقدامات لازم را انجام دهد. این تارنما در پایان نوشت: در حالی که وزیر نفت از رفت و آمد مشتریان قلابی در وزارت نفت خبر می‌دهد، برخی نمایندگان علت مشکلات فروش نفت را در ضعف عملکرد زنگنه میدانند.

بی علاقگی وزارت نفت به فروش نفت

-به گزارش خبرگزاری فارس، هدایت‌الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به معضل خام‌فروشی نفت گفت: اصلاً تیم حاضر در وزارت نفت علاقه ای به فروش نفت ندارد. این تیم به نظر من کارهایی می کند که نتوانیم هیچ کاری را برای مقابله با تحریم‌های آمریکا انجام دهیم. آقایان قبل از اینکه با اروپایی ها یا آمریکا به نتیجه برسند، شرکت‌های کشورهای شرقی که در کشور ما حضور داشتند، فاینانس میکردند، پروژه‌ها را انجام میدادند را از کشور بیرون کردند.

دستگیری مدیر مالی شرکت نفت

-به گزارش مشرق، محمد دهقان نماینده مردم طرقبه، چناران و شاندیز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرار مدیر مالی وزارت نفت و دستگیری وی در حین خروج از کشور، اظهار داشت: از آنجایی که تعدادی از مسئولان نفتی وابسته به آقای زنگنه کار خود را تمام شده می‌دانند، لذا به فکر غارت اموال بیت‌المال و ثروت‌های مردم که به امانت در دست وزارت نفت، مسئولان وزارت نفت و مسئولان شرکت نفت قرار داده شده افتاده‌اند. وی افزود: این اولین بار نیست که یک مسئول مهم در وزارت نفت در حال فرار با دلارهای نفتی دستگیر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha