صالح زندی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ساختمان های بلند مرتبه به ساختمان های بالاتر از ۲۳ متر ارتفاع اطلاق می شود و در بسیاری مواقع این ساختمان ها تابع دستورات و مقررات ایمنی نیست.
وی با تاکید بر اینکه باید در نقشه این ساختمان ها تاسیسات برق و مکانیک تعبیه شود، افزود: تاسیسات برق برای اعلام و مکانیک برای اطفای حریق بوده و برای زمان حوادث ناگهانی بسیار موثر است.
معاون عملیات و فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج یادآور شد: وقتی حریق شکل میگیرد اگر در همان مراحل اولیه وارد عمل شویم از خسارات سنگینتر جلوگیری می شود بنابراین نیروهای امدادی و آتش نشانی باید حداقل زیر پنج دقیقه به محل حادثه برسند.
وی افزود: گاهی اوقات با توجه به ساعات کاری و اوج ترافیک شاید این زمان به حدود ۱۵ دقیقه برسد لذا اگر ساختمان ها به سیستم های اطفا مجهز و شهروندان و ساکنان ساختمان با آن آشنا باشند در هر شرایطی خود وارد عمل می شوند.
زندی تاکید کرد: نصب و تعبیه سیستم های اطفای حریق باید بسته به نوع ساختمان طراحی شود و در این زمینه اقدامات و پیگیری هایی در شهر سنندج انجام شده و نظارت های لازم صورت می گیرد.
وی با تاکید بر فرهنگ سازی در این زمینه اظهار داشت: شهروندان باید بدانند که در بحث ایمنی هزینه معنی ندارد و برای جلوگیری از خسارت و خسران مالی و جانی است و در تمام دنیا این مهم انجام می شود.
شهر سنندج مرکز استان کردستان با بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت با سه ناحیه شهرداری اداره می شود.
۷۳۴۸ / ۳۰۳۴
نظر شما