یکی از اهالی روستای برزش آباد به خبرنگار ایرنا گفت: از ماه رمضان تا کنون روزها هیچ آبی نداریم و فقط یکی دو ساعت به اندازه شیر سماور از لوله های منازل آب میآید.
وی که خواست نامش ذکر نشود افزود: هر هفته ۲ تانکر سیار آب شرب به روستا میآید که کفاف آب مصرفی اهالی را نمیدهد.
یک بانوی ساکن این روستا نیز گفت: ساکنان این روستا برای رفتن به حمام مشکل دارند و به دلیل نبود آب مسائل بهداشتی در این روستا رعایت نمی شود.
وی افزود: در گذشته مشکل چندانی از نظر تأمین آب نداشتیم اما در ماه های اخیر با این مشکل روبرو شده ایم که گفته می شود متولیان روستا آبی را که متعلق به این روستاست به باغداران و کارخانجات فروخته اند.
رئیس شورای اسلامی روستای برزش آباد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: اهالی این روستای یک هزار و ۵۰۰ نفری برای تأمین آب شرب و غیر شرب با مشکلات بسیار مواجهند و مخاطرات بهداشتی آنان را تهدید می کند.
احمد محمدی افزود: بی آبی و کم آبی این روستا از سال گذشته آغاز شده و به رغم پیگیریهای بسیار هنوز مشکل اهالی رفع نشده است.
وی اظهار داشت: سال گذشته یک چاه آب به ظرفیت آبدهی پنج لیتر در ثانیه از سوی اداره آب و فاضلاب روستایی برای تأمین آب روستاهای هلالی، کنار گوشه، امرغان سفلی و برزش آباد حفر شد که سهم اهالی برزش آباد از آب این چاه یک لیتر در ثانیه است.
وی گفت: ظرفیت آبدهی چاه برزش آباد نیز سه لیتر در ثانیه و در مجموع آب این روستا چهار لیتر در ثانیه است که کفاف نیاز جمعیت زیاد این روستا را نمی دهد.
محمدی از پیگیری برای کف شکنی و حفر گالری و لایروبی چاه روستا خبر داد و افزود: با این حال تاکنون به نتیجه ای نرسیده ایم و از سوی دیگر منبع ذخیره هوایی آب روستا دچار مشکل شده و در دست تعمیر است.
وی اظهار داشت: مردم روستا ناراحت هستند و می گویند چرا چهار لیتر آب در ثانیه از این روستا خارج میشود اما ساکنان آن از بی آبی رنج میبرند؟
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان مشهد در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: برزش آباد با ۵۰۰ مشترک آب به دلیل فرسودگی و ایجاد مشکل در مخزن آب روستا در هفته های اخیر با مشکل مواجه شده است.
بهزاد روغنی افزود: در حال حاضر تعمیر این مخزن پایان یافته و به زودی وارد مدار می شود.
وی اظهار داشت: دلیل دیگر کم آبی روستا نیاز به ایجاد گالری، لایروبی و کف شکنی چاه روستاست که البته پیمانکار آن مشخص شده و از اوایل هفته آینده عملیات لایروبی آغاز می شود.
وی گفت: با اقدامات در حال انجام کمتر از دو هفته دیگر مشکل کم آبی روستای برزش آباد رفع خواهد شد.
هم اکنون از جمعیت یک میلیون و ۷۳۰ هزار نفری روستاهای خراسان رضوی، یک میلیون و ۵۹۳ هزار نفر در ۲ هزار و ۴۸۶ روستا زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی این استان هستند.
۲۳۱ روستا از این تعداد با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت و ۹۱ هزار مشترک زیر پوشش مدیریت امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان مشهد است که ۶۸ روستا از این تعداد در حاشیه شهر مشهد قرار دارد.
۳۰۲۷ / ۶۰۵۳
نظر شما