پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو گزارش داد: "علی سیدزاده" در افتتاحیه نشست آب شرب شهری و روستایی در همایش ملی سازگاری با کم آبی، مفهوم سازگاری با کمآبی را یکی از بنیادیترین مفاهیم دوران جدید در مدیریت منابع آب و انرژی دانست و افزود: وزارت نیرو در رویکرد جدیدی در تلاش است تا با پایداری منابع آب و انرژی، نیاز نسل امروز و نسلهای آینده را برآورده، کیفیت زندگی شهروندان را با قید پایداری ارتقا داده و نیاز تقاضای فزاینده ناشی از ضرورت توسعه را فراهم کند.
وی ادامه داد: در این رابطه ضروری است تخریبهای گذشته به واسطه اندیشه، گفتارها و کردارهای نامناسب جبران و به احیای ظرفیت زیست محیطی بینجامد.
سیدزاده تصریح کرد: از سوی دیگر یکی از اهداف این است که بهرهبرداری از منابع زیست محیطی با ارزشهایی اساسی نظیر عدالت، رعایت اصول اخلاقی و فنی پیوند خورده و استفاده از منابع آب و انرژی معطوف به تحقق چنین ارزشهایی شود.
وی افزود: این در حالی است که تحقق محورهای یاد شده با نظام بههم پیوسته اندیشه، گفتار و کردار حاکم بر نظام مدیریت منابع آب و انرژی ایران مرتبط است و باید نظام اندیشهای و نظری منسجمی بر رویکرد مدیریت منابع و انرژی کشور حاکم شود.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: سازگاری با کم آبی با این شرط که بپذیریم کم آبی همزاد با تمدن ایران است، محقق میشود و از این نکته نباید غافل شویم که با وجود کم آبی میتوانیم تمدنی بالنده، توسعه پایدار، تضمین کننده امنیت و باکیفیت برای ایرانیان بنا کنیم.
سیدزاده با بیان اینکه باید بپذیریم محدودیت آب، محدودیت توسعه نیست، بلکه محدودیت منابع آب، مشوق اعمال نگاه و خرد متفاوت برای توسعه است خاطرنشان کرد: برخی تصور میکنند محدودیت منابع آب را باید از میان برد و به فراوانی آب و منابع کافی آبی دست یافت، اما پیامد زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی این رویکرد میتواند به قیمت نابودی سرزمین تمام شود.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: محدودیت آب را باید به خردورزی متفاوتی برای توسعه مبدل کرد که این خردورزی متفاوت، همان سازگاری با کمآبی است.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف آبفای کشور:
کمبود منابع آبی به معنای محدودیت در تحقق توسعه نیست
۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۳۵
کد خبر:
83371322
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه باید بپذیریم محدودیت آب به معنای محدودیت توسعه نیست، گفت: برخی تصور میکنند محدودیت منابع آب را باید از میان برد و به فراوانی آب و منابع کافی آبی دست یافت، اما پیامد زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی این رویکرد میتواند به قیمت نابودی سرزمین تمام شود.
اخبار مرتبط
-
رئیس سازمان هواشناسی تاکید کرد؛
روند خشکسالی در کشور ادامه دارد
تهران - ایرنا - رئیس سازمان هواشناسی تاکید کرد: نه فقط مدلهای ما بلکه مدلهای جهانی نشان میدهد…
-
نماینده مجلس:
۵۰ میلیون یورو برای رفع چالش کم آبی شهرها هزینه می شود
سمنان- ایرنا- نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت: ۵۰ میلیون یورو با تلاش…
نظر شما