عادل کاظمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای عبور از پیک تابستان تا کنون ۶۶ دستگاه ترانسفورماتور پست برق در تبریز جا به جا شده است اما ۱۵۳ ترانس توزیع دیگر نیاز به جا به جایی دارند.
وی افزود: برخی ترانسفورماتورهای شهر تبریز دارای بار زیادی هستند که امکان قطعی های حفاظتی را بالا می برد، بنابراین با ترانسفورماتورهایی که دارای بار کم و ظرفیت بالا هستند، تعویض می شوند.
وی همچنین با اشاره مجدد به برآورد نیاز این شرکت به نصب ۱۳۰ دستگاه ترانسفورماتور جدید در سطح شهر تبریز، افزود: در مرحله اول این طرح، ۴۹ دستگاه نیازمند اخذ مجوز از شهرداری می باشد که این موضوع به صورت جدی در حال پی گیری است.
کاظمی بیان کرد: تجربه سال گذشته نشان داد افزایش بی رویه بار برخی ترانسفورماتورهای محدوده مرکزی شهر تبریز، موجب قطعی های حفاظتی، آسیب به شبکه توزیع و طولانی شدن زمان خاموشی ها می شود.
وی ادامه داد: با توجه به این موضوع، نیازمندی های برق تبریز در خصوص جا به جایی و نصب ترانسفورماتورهای جدید در مناطق مختلف تبریز توسط همکاران این شرکت، شناسایی و قبل از آغاز پیک تابستان، اجرای این طرح آغاز شده است.
کاظمی تاکید کرد: اینجا به جایی ها بدون همکاری شهرداری تبریز میسر نبود و امیدواریم مجوز نصب پست های جدید نیز به زودی نهایی شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز همچنین با اعلام این خبر که پیک بار برق تبریز ۷۰ مگاوات کاهش یافت، افزود: در پی افزایش دما و رشد مصرف برق در این هفته، این شرکت توانمندی های پیک سایی خود را به کار گرفت.
کاظمی از ارسال پیامک به تمام مشترکان بالای یک مگاوات مبنی بر کاهش دیماند مصرفی از ساعت ۱۲ تا ۱۷ خبر داد و افزود: صنایع توانستند بیش از ۴۲ مگاوات، مصرف خود را کاهش دهند.
وی ادامه داد: مروجان انرژی نیز در محل مشترکین پرمصرف صنعتی حضور پیدا کرده و در خصوص مسائل مربوط به کاهش بار مشاوره ارائه کردند.
همچنین وی با اشاره به تغییر ساعات کاری ادارات، افزود: این موضوع نیز موجب کاهش نزدیک به ۳۰ مگاوات، بار شبکه شد.
شرکت توزیع برق تبریز یک میلیون مشترک دارد و سالانه ۳۲ هزار مشترک جدید میپذیرد.
/ ۳۰۷۱/۳۰۹۳
نظر شما