صادق کریمی کیا روز پنج شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این دفاتر در امر بهبود شرایط زیست در بخش اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و خدمات رسانی مناطق کم برخوردار نقشی بسیار مهمی دارند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هشت دفتر تسهیل گری در سطح استان فعالیت دارند، گفت: با مجوز صادر شده از وزارت کشور دفتر دوم منطقه ملاشیه، کوی علوی و خرمشهر صادر شده است که مقدمات راه اندازی آن انجام شده و در ماه جاری به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
این مقام مسئول در استانداری خوزستان یادآور شد: اینگونه دفاتر به عنوان یک نهاد اجتماعی برای محلات کم برخوردار برنامه ریزی می کنند که شامل حوزه های ورزشی، اجتماعی، اوقات فراغت نیز می شود.
کریمی کیا تصریح کرد: اغلب مناطق کم برخوردار با مشکلات زیادی دستوپنجه نرم میکنند و همین موضوع باعث شده از خدماترسانی رایگان دولت در حوزههایی همچون آموزش و بهداشت بی اطلاع باشند، این دفاتر میتوانند در آگاهی بخشی مردم و کاهش محرومیت آنها بسیار موثر باشند.
وی دفاتر توسعه محلی را حلقه واسط بین مردم و دستگاههای اجرایی دانست و افزود: در طول یک سال گذشته همکاری قابل قبولی بین دستگاههای اجرایی همچون فنی و حرفهای، اداره کل کتابخانهها، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره بهزیستی و آموزشوپرورش صورت گرفت و تاکنون هشت دفتر تسهیل گری افتتاحشده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان با تاکید بر اینکه تکمیل و راه اندازی پروژه های نیمه تمام یکی از خواسته های مهم مردم است، گفت: این دفاتر همچنین با بررسی های کارشناسانه اولویت بندی پروژه های ضروری که مورد نیاز مناطق را نیز انجام می دهند.
بر اساس این گزارش، ۱۲۲ دفتر تسهیل گری در کشور وجود دارد که این تعداد ۱۸۰ دفتر، محلات حاشیه نشین را تحت پوشش قرار داده اند. سه دفتر یادشده نیز از سوی وزارت کشور تأمین اعتبار شده و در مناطق زویه و ملاشیه در اولویت راه اندازی قرار گرفتند.
۹۹۳۱/۶۰۰۲
نظر شما