۱۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۳۱
کد خبرنگار: 750
کد خبر: 83377013
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توجه به ظرفیت گردشگری برای توسعه شرق استان سمنان ضروری است

شاهرود - ایرنا - نماینده مردم شاهرود و میامی گفت : شرق استان سمنان از طرفیت های بسیار بالایی در جذب گردشگر و فروش صنایع دستی برخوردار بوده و رونق آن به توجه بیشتر مسوولان نیاز دارد.

سید حسن حسینی شاهرودی عصر دوشنبه در نشستی با حضور مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید در فرمانداری شاهرود، تبدیل شاهرود و میامی به بارانداز محصولات تولیدی را یکی از آرزوهای دیرینه مردم و مسؤولان خواند و گفت: ورودی و خروجی شهرهای شاهرود و میامی مکان‌های خوبی برای ارائه تولیداتی مانند مواد غذایی و صنایع دستی به مسافران است.

وی افزود: برای رسیدن به این مقصود باید ساز و کارهای لازم فراهم شود تا این امر شکل ثابت و دائمی به خود بگیرد.

حسینی. شاهرودی، تهیه ضامن برای متقاضیان را یکی از مشکلات بر سر راه استفاده از تسهیلات عنوان کرد و گفت: در برخی استان‌ها تدابیری برای رفع این مشکل اندیشیده شده و اجرا می‌شود که لازم است در این منطقه نیز پیاده شوند.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی از آمادگی مسؤولان شهرستان برای همکاری با تولیدکنندگان صنایع دستی و فروش آنها خبر داد و گفت: میدان بار قدیمی شاهرود که حدود ۲۰۰ غرفه دارد مکان خوبی برای فروش صنایع دستی است.

وی گفت: پس از بازسازی و ساماندهی این مکان که در داخل شهر نیز قرار دارد، هر بخش از صنایع دستی قادر خواهند بود به صورت مستقل تولیدات خود را ارائه دهند.

حسینی شاهرودی، نبود مکان اختصاصی و دائمی برای فروش صنایع دستی را یکی مشکلات این منطقه خواند و گفت: تولیدات صنایع دستی شاهرود و میامی به خاطر کیفیت بالایی که دارند از مشتریان خوبی هم برخوردارند، سفال‌های تولیدی این منطقه به نام سفال منطقه‌ای دیگر فروخته می‌شود یا تابلو نقاشی‌های بسیار خوب این منطقه که برخی از آنها به کشورهای حاشیه خلیج فارس راه یافته‌اند با قیمت بسیار بالایی فروخته شده‌اند.

وی، میزان بیکاری در شرق استان سمنان را نسبت به دیگر نقاط استان بیشتر دانست و گفت: با این وجود بیشترین ظرفیت ایجاد اشتغال هم مربوط به این منطقه است.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود خسارت‌هایی که خشکسالی و سرمازدگی به کشاورزان و باغداران وارد کرده، بیشترین متقاضیان استفاده از تسهیلات نیز مربوط به این بخش است.

وی گفت: با اینکه در بخش‌های مختلف در چند سال گذشته کارهای فراوانی انجام شده اما بیشترین توفیق مربوط به مشاغل خانگی و خرد بوده، تداوم این وضعیت نیازمند دسترسی به بازارهای داخلی و خارجی است.

حسینی شاهرودی، نبود شرکت‌های بازایاب را یکی از مشکلات مهم تولیدکنندگان خواند و گفت: بسیاری از تولیدات دستی منطقه به خاطر نبود بازار بر روی دست تولیدکنندگان مانده و یا در مواردی به نام شهرهای دیگر در بازارها ارائه می‌شوند.

مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید دوشنبه با سفر به استان سمنان در شهرستان‌های مختلف حضور یافته و با برگزاری نشست‌هایی با مسؤولان و کارآفرینان راه‌های توسعه اشتغال را بررسی کرد.

۱۰۲۳/‏۶۱۶۷/۶۱۰۳

اخبار مرتبط