۱۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۹:۲۸
کد خبرنگار: 2107
کد خبر: 83377309
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مجتمع آبرسانی کوچه طلا سقز ۴۰ درصد پیشرفت دارد

۱۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۹:۲۸
کد خبر: 83377309
مجتمع آبرسانی کوچه طلا سقز ۴۰ درصد پیشرفت دارد
عکس تزئینی است

سنندج - ایرنا - مدیر امور آب و فاضلاب روستایی سقز گفت: مجتمع آبرسانی روستایی کوچه طلا و باغلوجه سقز در چهار فاز کاری ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تامین اعتبار در سال های آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

خالد سلطانی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ساخت مجتمع آبرسانی کوچه طلا و باغلوجه به عنوان یک طرح در سال ۹۴ با اعتباری بیش از ۳۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از محل اعتبار ملی و صندوق توسعه آغاز شد و تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزکی داشته است.

وی با بیان اینکه مجتمع آبرسانی کوچه طلا و باغلوجه سقز پس از بهره برداری آب شرب ۲۳ روستا شامل ۹ هزار نفر جمعیت را تأمین می‌کند افزود: در روستاهای سقز ۱۲ مجتمع آبرسانی داریم و با اتمام این طرح روستاهای زیادی دارای آب پایدار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۶۴ روستا در سقز مجهز به سیستم شبکه، تأسیسات و آب سالم و بهداشتی است، اضافه کرد: از ۲۷۳ روستای هر چهار بخش سقز ۸۰ روستا به صورت غیر پوششی و ۲۹ روستا فاقد شبکه آبرسانی هستند که در آینده کل روستاهای سقز تحت پوشش این اداره قرار می‌گیرند.

وی افزود: در یک حالت بحرانی به ۲ روستای احمدآباد سرا و کوپه قران زیویه آبرسانی سیار انجام شده که با اتمام طرح مجتمع آبرسانی کوچه طلا، آب این ۲ روستا تأمین می‌شود و هیچ مشکلی در کمبود آب نداریم.

سلطانی به مشکل دفع بهداشتی فاضلاب و پسماند روستایی اشاره و تاکید کرد: مشکل اصلی آلودگی‌های روستاها دفع فضولات حیوانی است و بیشتر روستاها دفع فضولات حیوانی را با استفاده از رودخانه‌ها و آب‌های سطحی انجام می‌دهند.

وی یادآور شد: اهالی روستاها قبلاً فاضلاب را با روش سنتی و هدایت به پایین روستا دفع می‌کردند اما در سال‌های اخیر با کمک دهیاری، بخشداری‌ها و مشارکت روستاییان و راهنمایی‌های اداره امور آب و فاضلاب روستایی سقز دفع فاضلاب به صورت منظم انجام گرفت.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی سقز در بخشی دیگر اظهار داشت: در ۱۶۴ روستای سقز سیستم کلرزنی وجود دارد که سهمیه این روستاها هر سه ماه یک بار ۲ تن و ۵۷۳ کیلوگرم کلر و یک تن نمک است.

وی از کمبود اعتبار برای سازماندهی فاضلاب روستاییان سقز خبر داد و گفت: تأسیسات و شبکه‌های آبرسانی در این شهرستان وجود دارد که بیش از ۲۰ سال از عمر آن می‌گذرد و قدیمی شده است بنابراین امور آب و فاضلاب روستایی سقز با تخصیص اعتبار جهشی لازم می‌تواند مشکل آب و فاضلاب را حل کند.

۷۳۴۵ / ‏‬ ۳۰۳۴

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha