۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۳۸
کد خبرنگار: 1498
کد خبر: 83378013
T T
۰ نفر
کره جنوبی: دیدار کیم و ترامپ پایان خصومت آمریکا و کره شمالی است

پکن- ایرنا- "مون جائه این" رییس جمهوری کره جنوبی اظهار امیدواری کرد که دیدار روز یکشنبه کیم و ترامپ، رهبران کره شمالی و آمریکا در روستای مرزی پانمونجوم، پایان خصومت تاریخی این دو کشور باشد.

به گزارش یوناپ، مون که روز سه شنبه در کابینه دولتش در سئول سخنرانی می کرد افزود: هرچند آنها در آن دیدار هیچ سندی را امضا نکردند اما دیدارشان به معنای "پایان واقعی روابط خصمانه و شروع یک دوران صلح کامل" بود.

رییس جمهوری کره جنوبی همچنین با اشاره به حضور وی در مرز دو کره و دیدار با کیم رهبر کره شمالی در کنار ترامپ رییس جمهوری آمریکا افزود: این نخستین بار بود که با رییس جمهوری یک کشور متحد از منطقه غیرنظامی شده دو کره بازدید کرده است، مون اضافه کرد که او و ترامپ در این بازدید لباس عادی پوشیده بودند نه لباس نظامی یا ضد گلوله.

رییس جمهوری کره جنوبی پیشتر به ترامپ گفته بود نیمی از جمعیت ۵۱ میلیون نفری کره جنوبی در سئول و اطراف آن زندگی می کنند که حدود ۴۰ کیلومتر با منطقه غیر نظامی شده فاصله دارد.

وی افزود همچنین حدود ۱۰۰ هزار آمریکایی در سئول زندگی می کنند.

مون از دیدار رهبران کره شمالی و آمریکا در منطقه غیر نظامی به عنوان یک «رویای شگفت انگیز» که در «دستورالعمل های دیپلماتیک» نمی گنجد نام برد.

او بار دیگر بر ضرورت ره اندازی مجدد مجتمع صنعتی «کائه سونگ» در مرز دو کره تاکید کرد و گفت که برای تحقق صلح در شبه جزیره به تلاش های خود ادامه خواهد داد.

«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا عصر روز یکشنبه موفق شد برای دیدن کیم به عنوان نخستین رییس جمهوری آمریکا وارد خاک کره شمالی شود، او با عبور از مرز مشترک دو کره در روستای پانمونجوم، وارد خاک کره شمالی شد.

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا ابتدا در مرز مشترک دو کره با یکدیگر دیدار کردند و بعد از دست دادن و احوالپرسی، کیم از ترامپ دعوت کرد وارد خاک کره شمالی شود ترامپ نیز درخواست وی را پذیرفت و با پای پیاده چند قدم وارد خاک کره شمالی شد به این گونه ترامپ نخستین رئیس جمهوری آمریکا شد که در دوران مسئولیتش وارد خاک کره شمالی شده است.

ترامپ پس از دیدار ۵۰ دقیقه‌ای خود با کیم در منطقه غیرنظامی بین دو کره به خبرنگاران گفت: «مشتاقانه منتظر یک توافق جامع هستیم فوق العاده است و روزی تاریخی خواهد بود مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای کره شمالی ادامه خواهد یافت عدم آزمایشی هسته‌ای و بالستیکی توسط کره شمالی در طول روند مداکرات نشانه حُسن نیت این کشور است پیونگ یانگ نیز موضوع از سرگیری مذاکرات را در هفته‌های آینده پذیرفت البته مهم این است که روند این مذاکرات بیشتر متمرکز بر هدف گذاری باشد، نه سرعت».

با این حال خیلی از تحلیلگران این دیدار و همچنین نوع رفتارهای ترامپ را عوام فریبانه خوانده و از آن بیشتر به عنوان یک نمایش تلویزیونی نام برده اند که ترامپ برای جلب رای دهندگان آمریکایی بکار می برد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha