علیرضا تابش روز پنجشنبه در دیدار با استاندار اصفهان در استانداری افزود: چهار تا پنج جشنواره اصلی توسط وزارت فرهنگ و ارشاد برگزار میشود که به نوعی حرکت و جریان سازی سینمای کشور را انجام میدهند.
وی اظهارداشت: جشنواره بین المللی فیلم فجر، جشنواره ملی فیلم کوتاه، جشنواره فیلم مستند (حقیقت) از مهمترین این جشنوارهها محسوب میشوند که همه آنها بطور مشترک با بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری تهران در پایتخت برگزار میشوند.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی اظهار داشت: جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان یکی از جشنوارههایی است که سالهاست در اصفهان آمده و جزو جشنوارههایی که نیمی از هزینههای آن توسط شهرداری و نیمی توسط وزارتخانه انجام میشود.
وی تصریح کرد: جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان در اصفهان میتواند الگویی برای سایر جشنوارههای فرهنگی و هنری تبدیل شود.
تابش اضافه کرد: سازمان ناظر بر جشنوارههای بین المللی در ارزیابیهایی که از جشنوارههای ایران داشته، جشنواره اصفهان را جزو جشنوارههای الف جهانی معرفی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره همکاریهایی با یونسکو، یونیسف، سیفژ و مؤسسه فرهنگی اکو دارد و تلاش میکند تا از جنبههای مختلف فرهنگی و بین المللی بتواند محصولات سینمایی خاص مخاطبان کودک و نوجوان را بخوبی عرضه کند.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به اینکه بخش بین المللی جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان یکی از بخشهای مهم این رویداد محسوب می شود، اظهار داشت: تلاش ما بر این است که از شهرهای خواهر خوانده اصفهان در این جشنواره دعوت شوند و امسال نیم نگاهی به کشورهای شرق بویژه چین و کشورهای آسیایی شده است.
تابش گفت: با حضور کشورهای آسیایی در این جشنواره گفت و گوی فرهنگی بین کشورها اتفاق خواهد افتاد و آثار و دستاوردهای آنها از نظر علمی، تخصصی و هنری در ورک شاپهای جنبی جشنواره ارائه خواهد شد.
وی افزود: تلاش ما در اصفهان این است که بخشها و مخاطبان مختلف دانش آموزان، دانشجویان، خانوادهها و مخاطبان کودک و نوجوان درگیر این جشنواره شوند و در این راستا به همکاری و تعامل آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، صدا وسیمای استان و انجمن سینمای جوان نیاز داریم.
دبیر سی و دومین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوان اضافه کرد: زیر ساختهای فرهنگی از جمله سالنهای سینما و سرانه فرهنگی در استان یکی از موضوعاتی است که باید به آن توجه ویژه شود.
وی تصریح کرد: برخی از سالنها با همت و بودجه شهرداری و ارشاد در سالهای گذشته تجهیز شده اما همه این تجهیز منوط به ساخت و ساز زیبای سالنها نمیشود بلکه سالن خوب به تکنولوژی صنعت تصویر و دیجیتال و نور و صدا نیاز دارد.
تابش ابراز امیدواری کرد که سالنهای سینمای اصفهان به این تجهیزات و تکنولوژی روز سینما مجهز شوند و خاطرنشان کرد: وقتی ادعا داریم که جشنواره الف جهانی در شهر مهم تاریخی مثل اصفهان برگزار میکنیم باید زیرساختهای نمایش فیلم برای مهمانان و مخاطبان فراهم شود تا جذب سینما و فرهنگ ایرانی شوند.
وی با اشاره به اینکه دیپلماسی هنری و سینمایی برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است تصریح کرد: ایران در زمان حاضر شرایط دشوار بین المللی را طی میکند و برگزاری اینگونه اتفاقهای مهم هنری در اصفهان از نظر فرهنگی و هنری میتواند پژواک صدای هنرمندان را از طریق رسانهها و صدا و سیما به جهانیان برسانند.
** سومین المپیاد فیلم سازی نوجوانان در اصفهان برگزار میشود
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی گفت: امسال سومین المپیاد فیلم سازی نوجوانان به میزبانی اصفهان برگزار میشود.
به گفته وی المپیاد فیلم سازی محصول این دولت است که سال اول در همدان و سال گذشته و امسال به اصفهان واگذار شد.
تابش اظهار داشت: آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میتوانند در برگزاری این رویداد فرهنگی و هنری کمک و همکاری خوبی با ما داشته باشند.
استاندار اصفهان در این دیدار گفت: شادی، نشاط و خنده لازمه توسعه پایدار است.
عباس رضایی افزود: اسلام از فرهنگ غنی و ارزشمندی برخوردار است اما بعضی از افراد با برداشتهای غلط و ناصحیح خود همیشه اسلام را با غم و اندوه برابر میدانند.
به گفته وی، اصفهان همیشه در مسائل سیاسی و هنری صفر یا صد است.
وی اضافه کرد: کودکان ونوجوانان سرمایههای اصلی و آینده سازان این کشور هستند و باید در راستای شادی و نشاط و امید آنها تلاش کنیم.
استاندار اصفهان تصریح کرد: میتوان با احترام به چارچوبها اعتقادی و مذهبی مردم و جامعه و رعایت خطوط قرمز، شادی و نشاط هم داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری جشنوارههای فرهنگی و هنری از جایگاه ویژه ای برخوردار است و نتایج مثبت اقدامات و کارهای فرهنگی و هنری در آینده مشخص میشود.
رضایی با بیان اینکه برگزاری جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان را رویداد خوبی برای اصفهان میدانیم و از آن حمایت میکنیم گفت: نباید اجازه دهیم عدهای جایگاه و ارزش برگزاری اینگونه جشنوارههای فرهنگی و هنری را زیر سوال ببرند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری نشستهایی با بزرگان مذهبی استان یکی از راهکارهای جلوگیری از مسائل و حاشیه هاست اضافه کرد: برگزارکنندگان این جشنواره باید از نظر گفتمان و گفت و گو نشستهایی را با افراد و شخصیتهای مذهبی در استان برگزار کنند.
سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان از ۲۸ مرداد تا ۴ شهریورماه ۱۳۹۸ (همزمان با عید سعید غدیرخم) برابر با ۱۹ تا ۲۶ آگوست ۲۰۱۹ در دو بخش «ملی» و «بین المللی» بر اساس شرایط و مقررات زیر در شهر تاریخی اصفهان برگزار میشود.
جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۶۱ تا کنون طی ۳۱ دوره برگزار شده است.
طی ۳۱ دوره برگزاری، ۱۹ دوره در شهر اصفهان، ۶ دوره در شهر تهران، ۵ دوره در شهر همدان و یک دوره در شهر کرمان برگزار شده است.
سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به دبیری علیرضا رضاداد ۸ تا ۱۴ شهریور ۹۷ در شهر اصفهان برگزار شد.
۷۱۵۰/۶۰۲۶/
نظر شما