رئیس دانشگاه کردستان و دبیر کمیته علمی این کنگره روز شنبه با حضور در خبرگزاری ایرنا مرکز کردستان با بیان اینکه بعد از مراسم اختتامیه متوجه مشکل به وجود آمده برای عکاسان خبری شده است، اظهار داشت: شیرینی کنگره با این خبر برایم تلخ شد و وظیفه خود دانستم در اولین فرصت با حضور در دفاتر خبرگزاری و رسانه های استان از اصحاب رسانه دلجویی کنم.
رحمت صادقی با بیان اینکه دانشگاه کردستان مسئولیت کمیته علمی این کنگره و هماهنگی با مشاهیر را بر عهده داشت، افزود: برای برگزاری هر چه بهتر کنگره، ۶ کارگروه تشکیل شده بود که دانشگاه در انتخاب مشاهیر و برگزاری پنل های تخصصی دخالت داشت.
وی با اشاره به نامناسب بودن مکان برگزاری کنگره، گفت: نبود مکانی مناسب در استان برای برگزاری چنین کنگره ها و برنامه های بزرگی اصلی ترین مشکل است چون پیش بینی ما حضور ۵۰۰ نفر در سالن مراسم بود اما با ناهماهنگی انجام گرفته، یک هزار و ۵۰۰ نفر کارت دعوت به مراسم در دست داشته و متقاضی حضور در سالن اصلی بودند.
صادقی تاکید کرد: سالن آمفی تئاتر همه دانشکدهها برای استقرار مهمانان و پخش مستقیم برنامه های کنگره در نظر گرفته شده بود اما همه مدعوین اصرار داشتند در سالن اصلی حضور یابند که با توجه به تکمیل ظرفیت و حتی اضافه بر ظرفیت تالار مولوی، این مشکل برای عکاسان خبری و برخی اصحاب رسانه پیش آمد و باعث دلخوری آنان شد.
رئیس دانشگاه کردستان با تاکید بر اینکه به اصحاب رسانه حق می دهم از این مساله دلخور باشند، افزود: نباید فراموش کنیم در کارهای جهادی و مبارزه شانه به شانه با هم همراه هستیم تا توسعه منطقه محقق شود پس نباید به جای نقد همدیگر را تخریب کنیم.
وی اثرگذاری این کنگره را به واسطه تلاش اصحاب رسانه دانست و یادآور شد: برخی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی هم اگر نقدهای خود را در زمینه مشکلات دانشگاه به صورت علمی ارائه کنند ما هم با جان و دل پذیرای آن برای حل مشکلات و بهبود وضعیت هستیم.
رئیس دانشگاه کردستان به کار دلسوزانه همه مجموعه استان برای برگزاری کنگره مشاهیر کرد، اشاره و اظهار داشت: کم و کاستی های این کنگره را قبول داریم چرا که تمرین کار بزرگ را نداشتیم البته برنامه ای در استان اجرایی شد که نیازمند همکاری و تعامل چندین وزارتخانه بود.
صادقی تلطیف فضای جامعه را ضروری دانست و اضافه کرد: باید شان و جایگاه افراد از جمله نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و اصحاب رسانه در این کنگره بهتر حفظ می شد لذا بابت قصوری که انجام گرفته از طرف خود به عنوان یکی از اعضای شورای راهبردی کنگره، از این عزیزان عذرخواهی می کنم.
وی دانشگاه را پیشران توسعه جامعه معرفی کرد و گفت: دانشگاه کردستان به عنوان بزرگترین مرکز علمی آموزشی و پژوهشی استان آمادگی کامل دارد تا با اصحاب رسانه همکاری و تعامل دوسویه داشته باشد.
صادقی وجود ۴۰۰ استاد و ۲ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا را اتاق فکر مناسبی برای توسعه و پیشرفت همه جانبه کردستان دانست و افزود: به عنوان دانشگاه نسل چهارم رسالت داریم در مسیری حرکت کنیم که با مسئولیت پذیری اجتماعی به حل مشکلات جامعه کمک کنیم.
رئیس دانشگاه کردستان همچنین کتاب چهار جلدی فرهنگ کُردی دانشگاه کردستان اثری از محمدماجد مردوخ روحانی را به خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سنندج اهدا کرد.
در مراسم اختتامیه کنگره مشاهیر کرد که به میزبانی دانشگاه کردستان در روزهای ۱۱ و ۱۲ تیر برگزار شد، جمعی از عکاسان خبری خبرگزاری ها و دیگر رسانه های استان که قصد وورد به سالن مراسم و پوشش آیین اختتامیه را داشتند مورد بی حرمتی قرار گرفته و از ورود آنان به سالن ممانعت شد، این اقدام در کنار ضرب و شتم و بی احترامی به برخی عکاسان خبری باعث شد تا عکاسان به نشانه اعتراض این آیین را پوشش تصویری ندهند.
۹۹۳۷/۹۱۰۲
نظر شما