۱۷ تیر ۱۳۹۸، ۹:۰۲
کد خبرنگار: 2108
کد خبر: 83385906
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جمعیت ۳۰ شهر کردستان از اینترنت پرسرعت همراه برخوردار هستند

سنندج - ایرنا - مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: با توجه اینکه فعالیت اپراتورها در شهرها به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است هم اکنون جمعیت ۳۰ شهر این استان زیر پوشش خدمات اینترنت همراه پرسرعت قرار دارند.

فردین سعیدی شامگاه یکشنبه در نشست شهرداران و دهیاری‌های بانه با بیان اینکه در کردستان پنج اپراتور اینترنت بی سیم خدمات ارائه می‌دهند و مردم شهر بانه از اینترنت پرسرعت با کیفیت بالا بهره مند هستند اظهار داشت: در بخش روستایی راه اندازی خدمات اپراتورها مقرون به صرفه نیست و آنان حاضر نیستد سرمایه گذاری کنند.

وی گفت: در شهرستان بانه ۵۹ روستای کمتر از ۲۰ خانوار و ۱۳۳ روستای بالای ۲۰ خانوار وجود دارد که در حال حاضر ۴۴ روستا از اینترنت پرسرعت تلفن ثابت مخابرات برخوردار هستند.

سعیدی افزود: در این استان به دلیل کوهستانی بودن منطقه بسیاری از مسیرهای انتقال به صورت هوایی انجام شده است که بسیاری از مسیرهای دچار فرسودگی شدند که بازسازی آنها نیاز به هزینه‌های بالا دارد به همین دلیل سرعت اینترنت برخی از روستاها پایین بوده و رفع این مشکل در حال پیگیری است.

وی اظهار داشت: ۵۲ روستا نیز سیگنال اینترنت دارند در روستاهایی که اینترنت آنها به وسیله سیم کارت‌های همراه اول و ایرانسل سیگنال ندارد باید از مودم استفاده کنند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: انتقال اینترنت ۱۸ روستای این شهرستان در حال انجام است و فنداسیون اجرای عملیات انتقال اینترنت ۸۴ روستاها هم اجرا شده که با نصب تجهیزات تعداد زیادی از روستاها از اینترنت پرسرعت برخوردار می‌شوند.

سعیدی اضافه کرد: انتقال اینترنت پرسرعت پنج روستای بیاندره، منیجلان، سارداو، سوراو و دوسینه در ۲ ماه آینده انجام می‌شود که اتمام آن نیازمند ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی افزود: توسعه تلفن ثابت ۱۴ روستای بانه سال گذشته با اعتبارات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شده و تا چند ماه آینده ۱۱ سایت اینترنت پرسرعت و تلفن همراه در این شهرستان راه اندازی می‌شود.

این مسئول اظهار داشت: در چند روز آینده پایش اینترنت بی سیم، ای دی اس ال، تلفن ثابت، عابر بانک، مرکز آی تی سی روستایی و تلفن همراه و ایرانسل در روستای‌های بانه با اولویت روستاهای بالای ۲۰ خانوار انجام می‌شود و اطلاعات در این زمینه به روز خواهد شد که این پایش مبنای برنامه ریزی مخابرات برای هزینه کردن اعتبارات است.

۲۸۰ پروژه با همکاری دهیارهای بانه اجرا شد

نشست دهیاران شهرستان بانه
سرپرست فرمانداری بانه نیز در این نشست گفت: سال گذشته ۲۸۰ طرح عمرانی شامل سنگ فرش و آسفالت معابر روستایی، هدایت آب‌های سطحی و احداث دیوار حائل با همکاری دهیاری‌های شهرستان اجرا شده است.

محمد امین زاده افزود: هم اکنون ۱۰۰ درصد روستای های بانه از نعمت روشنایی برق و ۹۹ در صد نیز از نعمت گاز برخوردار هستند و در حال حاضر مهمترین مطالبات مردم در روستاها اینترنت پرسرعت، هدایت فاضلاب‌های روستایی، آنتن دهی تلفن و جاده سازی است.

وی اضافه کرد: امسال آب شرب ۶ روستای شهرستان بانه از محل سد عباس آب تأمین می‌شود و در این راستا سه کیلومتر خط لوله انتقال در حال انجام است.

سرپرست فرمانداری بانه با اشاره به اینکه اشتغال و توسعه روستایی از دیگر مردم مطالبات روستاهای است اظهار داشت: در این راسا ۲۳۰ هکتار از اراضی پایین دست سد عباس آباد به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز می‌شود و تنوع در کشت محصولات کشاورزی روز به روز بیشتر می‌شود.

امین زاده گفت: مرز برای مرزنشینان فرصت و تهدید به شمار می‌رود به طوری که هشت سال جنگ تحمیلی از تهدیدهای مرز و رونق اقتصادی و بهره مندی از فرصت‌های شغلی در مرز از فرصت‌های آن است.

وی اظهار داشت: عملیات اجرایی منطقه ویژه بانه نیز از سه سال قبل آغاز شده و تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این پروژه هزینه شده و مرحله اول آن نیز به مساحت ۳۵ هکتار در اواخر تیرماه به بهره برداری می‌رسد.

بانه ۱۹۲ روستا و کوخ دارد و ۱۲۲ روستای آن دارای دهیاری است؛ این شهرستان مرزی با ۱۵۸ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

۷۴۶۹ / ۳۰۳۴

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha