تورهای رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های کشاورزی ایران برگزار می‌شود

شیراز-ایرنا-معاون دفتر روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، گفت: خبرنگاران در قالب تورهای رسانه‌ای با هدف معرفی ظرفیت‌های کشاورزی از طرح‌ها و پروژه‌های شاخص بازدید می‌کنند.

شهاب سیدمحسنی یکشنبه در همایش روابط عمومی‌های جهاد کشاورزی استان فارس در شیراز افزود: بخش کشاورزی نیازمند منزلت بخشی، اعتبار و موضوعیت بخشی بوده در همین راستا روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی در تلاش است با کمک رسانه‌ها فرهنگ، منزلت و قابلیت بخش کشاورزی را به جامعه معرفی کند.

وی ادامه داد: محور کار روابط عمومی جهاد کشاورزی تعیین سیاست‌های اطلاع رسانی در بخش است که در این مسیر سعی شده با استفاده از همه امکانات رسانه‌ای ارتباط و تعامل اثربخشی با جامعه کشاورزی کشور برقرار شود.

سیدمحسنی اضافه کرد: برقراری تعامل مؤثر با خبرنگاران و رسانه‌ها به عنوان ابزارهای انتقال پیام و اطلاعات در انتقال مفاهیم بخش کشاورزی از دیگر اقدامات روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی است.

وی با اشاره به گستردگی بخش کشاورزی و وظیفه خطیر تأمین امنیت غذایی که بر عهده این بخش است، افزود: اطلاع‌رسانی و اطلاع یابی در این حوزه نیازمند یک شبکه ارتباطی بسیار قوی است که بتواند با تمامی مخاطبان اعم از افراد جامعه، بهره‌برداران بخش کشاورزی و افراد تصمیم‌گیرنده حوزه کشاورزی ارتباط برقرار کند.

معاون دفتر روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به سابقه طولانی کشاورزی در ایران و پتانسیل‌های موجود، ایجاد گرایش به بخش کشاورزی در جامعه را از دیگر برنامه‌های این دفتر برشمرد.

وی اظهار داشت: سیاست کلان وزارت جهاد کشاورزی افزایش بهره وری و صرفه جویی در مصرف آب با اجرای روش‌های نوین آبیاری و توسعه کشت‌های گلخانه‌ای، گیاهان دارویی توسعه باغ‌ها در اراضی شیب‌دار بوده که ترغیب جامعه کشاورزی در اجرای این سیاست‌ها در دستور کار روابط عمومی این وزارتخانه قرار دارد.

سید محسنی با اشاره به طرح‌های محوری بخش کشاورزی از جمله پرورش ماهی در قفس با هدف توسعه آبزی پروری در کشور و احیای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی دشت خوزستان و ایلام، افزود: جهت تسهیل در روند اجرا و توسعه طرح‌های شاخص در مراحل مختلف پیوست اطلاع‌رسانی تهیه شده است.

وی با بیان اینکه تغییر کشاورزی از سنتی به مدرن از دیگر سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی است، تصریح کرد: روابط عمومی در ارتباط با معرفی ابزار و روش‌های نوین با استفاده از تکنیک‌های مختلف همکاری می‌کند.

به گفته وی مکانیزه شدن کاشت و برداشت برنج در شمال کشور، گام برداشتن به سوی خوداتکایی در تولید روغن و افزایش بی‌سابقه روش‌های نوین آبیاری از ۱۲۰۰ هکتار در سال ۹۲ به بیش از ۲ میلیون و ۱۵۰ هزار هکتار در سال جاری از تحولات مثبت بخش کشاورزی در سال‌های اخیر است.

۹۸۷۳/‏‬ ۲۰۲۷

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha