سیف الله زنجانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سه هزار و ۶۰۰ نفر از کشاورزان شهرستانهای نقده، بوکان، اشنویه و پیرانشهر ۳۸۹ هزار تن چغندرقند خود را تحویل کارخانه دادهاند.
وی بیان کرد: ۵۱ هزار و ۵۰۰ تن شکر از این میزان چغندرقند تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی در مورد قیمت خرید تضمینی توسط کارخانه آذر قند نقده اظهار داشت: چغندرقند بهاره در سال گذشته با عیار متوسط ۱۶.۶ سه هزار و ۱۲۲ ریال از بابت هر کیلوگرم با احتساب کرایه حمل و نقل از کشاورزان خریداری شده است.
وی ادامه داد: امسال نیز خرید تضمینی چغندرقند ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و چغندرقند بهاره با قیمت اعلام شده سه هزار و ۷۴۶ ریال و چغندرقند پاییزه نیز با قیمت سه هزار و ۶۴۲ ریال خریداری میشود.
ابراهیم حیدری زاد در خصوص رتبه بندی عیار چغندرقند در مقایسه با دیگر شهرستانها افزود: عیار چغندرقند در کارخانه آذر قند نقده نسبت به دیگر کارخانهها تولید قند و شکر استان، زیاد بوده و افت «نظری و عملی» کارخانه نیز نسبت به دیگر کارخانهها کمتر است.
وی در خصوص رقم کلی مطالبات پرداختی، چغندرکاران هیچ اشارهای نکرد.
شرکت آذرقند نقده، فعالیت خود را در سال ۱۳۷۷ با اخذ مجوز از سازمان صنایع و معادن استان آذربایجان غربی آغاز نمود، طرح احداث کارخانه قند نقده با ظرفیت اسمی مصرف ۳۰۰۰ تن چغندر قند و تصفیه ۴۲۰ تن شکرخام در روز، از اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۸ در شهرستان نقده آغاز و در شهریور ماه ۱۳۸۳ افتتاح وشروع به کار نمود که طی آخرین تغییرات اساسنامه محل قانونی شرکت از تهران به شهرستان نقده منتقل و به شماره ۱۱۵۲ ثبت گردیده است.
۹۹۱۸/۷۱۲۹
نظر شما