مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: این مجتمع شهرستان سیریک در اولویت تخصیص اعتبار قرار دادهایم و امیدواریم با تخصیص اعتبار، عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز شود.
رضا کمالی زرکانی روز سهشنبه در نشستی با رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیریک، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای میشی، توسعه فرهنگی را در رشد هویتهای فرهنگی بومی و ملی موثر دانست.
وی ادامه داد: هویت فرهنگی ویژه مردم سیریک و فرهنگ و هنر دوستی مردمان این خطه برکسی پوشیده نیست لذا توسعه طرحهای فرهنگی منجر به توسعه خودباوری جوانان خواهد شد.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیریک نیز گفت: مجتمع فرهنگی هنری روستای میشی شهرستان سیریک در زمینی به مساحت ۲ هزار ۱۱۵ متر مربع با زیر بنای ۴۲۰ متر مربع در ۳ بخش اداری، سالن آمفی تئاتر و کتابخانه تخصصی در حال احداث است.
مصطفی کریمی افزود: با توجه به اینکه شهرستان سیریک از نظر زیر ساختهای فرهنگی یکی از شهرستانهای محروم استان بوده و مردم سیریک بارها با حضورشان در برنامههای مختلف فرهنگی و هنری خود را به اثبات رساندهاند بنابراین باید در بخش فرهنگ نیز مردم از ظرفیتهای مناسب فرهنگی و هنری برخوردار شوند.
دهیار روستای میشی نیز بیان داشت: مجتمع فرهنگیهنری میشی با توجه به فاصله کم آن با مرکز شهرستان میتواند بهعنوان مرکزی فرهنگی برای کل شهرستان باشد.
یوسف زرهی افزود: تکمیل مجتمع فرهنگی خواسته عموم مردم و بهویژه اهالی فرهنگ و هنر است.
وی با بیاناینکه با توجه به اینکه در شهرستان هیچ زیر ساخت فرهنگی دیگری وجود ندارد، خواستار تکمیل هرچه سریعتر این طرح فرهنگی شد.
دبیر انجمن داستان مکران نیز گفت: برگزاری موفقیت آمیز ۳ دوره گذشته جشنواره داستان مکران که به یکی از نمادهای فرهنگی سیریک تبدیل شده خود گواه بر پویایی فرهنگیهنری این شهرستان است.
محمد پیشان افزود: انجمن داستان مکران در جشنواره ملی ملک الشعرای بهار در تهران به عنوان یکی از انجمنهای برتر شناخته شد و این خود نشان از پویایی و حرکت رو به جلو فرهنگی در شهرستان سیریک است.
وی ابراز امیدواری کرد که با حمایت اداره کل ارشاد جشنوارههای بیشتر با کیفیت بهتر در آینده برگزار شود.
«میشی» یکی از روستاهای قدیمی وتاریخی است که قدمت آن به چند ۱۰۰ سال میرسد و از توابع بخش مرکزی شهرستان سیریک و در شاهراه میناب و جاسک قراردارد.
روستای میشی تا بندرعباس حدود ۱۵۰ کیلومتر فاصله دارد.
مردم روستای میشی نیز مانند گچین بندرعباس بیشتر به کار اقتصادی مشغول هستند به گونهای که مهمانان نوروزی پس از ورود به میناب و طی کردن ۴۵ کیلومتر وارد روستای "میشی" میشوند که پس از خرید کالاهای مورد نظر جهت استراحت و با طی کردن مسافت پنج کیلومتر وارد سیریک میشوند.
شهرستان ۴۵ هزار نفری سیریک در ۶۰ کیلومتری شرق میناب و ۱۶۵ کیلومتری بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.
۹۸۸۷ / ۶۰۴۸
نظر شما