۸ جلسه در مورد آسیب های اجتماعی در محضر رهبری برگزار شده است

تهران- ایرنا- معاون سیاسی- فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها یکی از مسائل پیچیده‌ای که امروز جامعه با آن مواجه هست را مسئله آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: با توجه به ضرورت و اهمیت آسیب های اجتماعی که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است هشت جلسه در محضر رهبری برای بررسی این آسیب ها برگزار شده است.

به گزارش روز سه شنبه نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام محمد مهدی صالحی در جلسه تشریح و تبیین طرح ملی کمیته کنترل و کاهش طلاق که در ساختمان مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد، گفت: یکی از مسائل پیچیده‌ای که امروز با آن مواجه هستیم، مسئله آسیب‌های اجتماعی است که رهبر معظم انقلاب نیز به آن اشاره و تکلیف ما را برای اولویت‌بندی مسائل مشخص کرده اند.

وی ادامه داد: تا کنون هفت الی هشت جلسه با حضور همه ارکان نظام و با محوریت خود مقام معظم رهبری تشکیل شده که کلیه بحث‌های این جلسات مربوط به آسیب‌های اجتماعی بوده است. در جلسه هفتم ایشان متذکر شدند که باید مراقبت کرد این هفتمین یا هشتمین جلسه باعث نشده باشد که مسئله آسیب‌های اجتماعی از حالت فوق‌العادگی خارج شود. چرا که مسئله، مسئله مهمی است.

صالحی افزود: متاثر از این تذکرات در چند سال گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی کمیته‌ای به‌نام «کمیته ملی کنترل و کاهش طلاق» شکل گرفت و قوانینی در آن تصویب شد و آموزش‌های ۶ ساعته برای زوجین الزامی شد. نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز وارد این مقوله شد، ولی باید اشاره کرد که نهاد از قبل در بحث آسیب‌های اجتماعی احساس مسئولیت داشته و دارد؛ از جمله همین بحث ازدواج دانشجویی که نهاد از بیست سال پیش فعالیت خود را در این زمینه شروع کرده و همچنان هم ادامه دارد.

معاون سیاسی- فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: در حوزه اجرای این آموزش‌ها، باید به جنبه روانشناختی توجه شود تا با یک مدیریت درست همه دستگاه‌ها به کار گرفته شوند. نهاد رهبری در دانشگاه‌ها نیز به‌عنوان متولی نظارت بر این فرایند در نظر گرفته شده است که این باعث افتخار است. البته باید اشاره کرد که دستگاه‌های دیگر از جمله سازمان تبلیغات اسلامی، قوه قضائیه، حوزه‌های علمیه و… نیز وارد این کمیته شده‌اند.

صالحی با بیان اینکه گروه‌های معارف باید در بحث شناسایی استاد به نهاد کمک کنند، گفت: باید از افرادی همچون اساتید دانش خانواده و سطح۲ حوزه که توانایی تدریس این آموزش‌ها را دارند استفاده کنیم. همچنین باید از ظرفیت‌هایی همچون اساتید متعهد در گروه‌های روانشناسی و جامعه‌شناسی استفاده نمود.

وی در پایان تاکید کرد: البته در راه انجام این کار، مشکلات غیرمترقبه نیز وجود دارد که باید با درایت کامل و با کمک هم مسائل را حل کنیم و در این راستا از همکاری دستگاه‌ها در استان‌ها استفاده کنیم تا ان‌شاءالله با اهتمام و تلاش و همکاری دوستان آسیب‌های اجتماعی را به حداقل ممکن برسانیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha